Spec Opublikowano 2 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 heheh 2 h i 40 min ale mimo to czekam bo i tak nduze sie na kompie nareszcie ejst jakis film thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 już pewnie dawałem no ale cóż... i tak motorowery : www.dna.fol.pl/DNA.avi Prawym przyciskiem i ZAPISZ ELEMENT DOCELOWY JAKO... Pzzdr.. mam nadzieje że się spodoba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 2 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 no Błażej ja jeszcze tego filmu nie widziałem bardzo fajny a z tym serverem gdzie wrzucil Macio.s jest starszny msuiałem wyjsc a bylo 50% i jescze 2 godziny :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_SE Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 To ja tez sie pochwale :) Film naszej "ekipy" z poprzednich wakacji ;) Material to nasze pierwsze 3-4 tygodnie treningow,wiec duzo sie nie spodziewajcie...jest to trailer.W pelnej wersji troche wiecej sie dzieje i trwa ponad 26 min ;) Tak wiec milego ogladania :) Ja jestem tym kolesiem na czerwono-srebrnym Piaggio NRG :D http://82.182.129.96/gladki/wheeliePIMPS-trailer.wmvPozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 8 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Może ktos kto pobrał film wrzucic to na inny server ?? tyle godzin czekania to przesada ....byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Mi sie całkiem szybko ściągają. Nie dłużej niż 10 minut. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 10 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Niewiem jak to jest wrzucone ale może jak jest na kompie to szybciej zżuca ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Ej no nie gadajcie że nikt w soim zaciszu niema filmu z jakims ogarem ,motorynka czy nawet jakąs wsk 125 ..... :) zapodajcie coś plz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parabolic Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 CZEŚC JA MAM KILKA FILMIKÓW :OGARA 200 CHARAT 210 MOTORYNY KADETA JAWKI TYP 20 ALE NIE MAM SERWERA GDZIE BYM MÓGŁ ZŻUCIĆ ALE JAK HCESZ TO CI MOGE PRZESŁAĆ PAERE FILMIKÓW NA E-MAILA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 21 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Tak to wiesz co zrobimy wyślij mi te filmy na [email protected] a ja wgram te filmy na server i dam ci linka i bedzieśz mugl pokazywać komu chcesz czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krapicki Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 Czekam na film z niecierpliwością ... ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 4 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 ja czekqam aż filmy będą na mim e-mail'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi