Gepardek Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Powiem tak - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48489901Z ceny może by się dało jeszcze zejść, żeby tam pojechać, to specjalnie daleko nie mam, ale jednak.Martwi mnie rocznik. No i jak się kliknie na zdjęcie i się ono powiększy, to widać, że trochę porysowana jest... Co z rejestracja? Czy 80 na 50 to żaden problem?Co z prędkościami maksymalnymi? Z tego co wiem, to zalezne jest to od rocznika - czy ktoś mi może opowiedzieć. PozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 No i jak się kliknie na zdjęcie i się ono powiększy, to widać, że trochę porysowana jest... Na to nie patrz. Patrz na stan techniczny. Moja tez jest porysowana i widacze z wyglądu troche zanidbana a pod wdlędem technicznym, te odpicowane ( przyszykowane na sprzedaż ) Dt sie chowaja. Co z rejestracja? Czy 80 na 50 to żaden problem? Jak wiesz jak i masz znajomości to nie problem. Co z prędkościami maksymalnymi? Z tego co wiem, to zalezne jest to od rocznika - czy ktoś mi może opowiedzieć. Co do prędkości to zależy od przełozenia i czy jest zblokowana na CDI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepardek Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Ile można na tym wycisnąć? Najwięcej? I GDZIE trzeba mieć znajomości? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Ile można na tym wycisnąć? Najwięcej? Kupujesz motocykl w teren a interesuje Ci najbardziej predkośc max. Dziwne. koło 110 powinna sie bujnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi