mrymek Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 A może jakieś szczególy imprezy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly-yo Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 jak juz ktos z was pojedzie to moze jakis filmik by sie znalazl bo ja mam na zakoczenie sezonu z wapiennicy i bylo spoko Cytuj 2X MZ ETZ 150 `89 , DERBI GPR 50 NUDE `05 ,HM CRM 50 `11.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 jak juz ktos z was pojedzie to moze jakis filmik by sie znalazl bo ja mam na zakoczenie sezonu z wapiennicy i bylo spokoJak masz filmik z zakończenia to może zapodaj linka na forum,coby też inni mogli się nacieszyć i poszukać swoich twarzyczek ;) 8) ps. ja też kręciłam film na zakończenie sezonu, nawet jest załozony o tym osobny wątek (kto szuka ten znajdzie :P ) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOWALCBR Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 JA TAM NIE BYŁEM ALE SIĘ WYBIORĘ POZDRO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 a i mnie nie zabraknie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Hm... co zrobić... trudno... przyjadę :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ingrid Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 ja niestety jeszcze tam nie byłam ale moze sie pojawie..jak dotrę!pozdrawiam ;)tak blisko ze grzech przegapic :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 Timac juz chyba z 10 razy sie deklaorwales ze bedziesz na roznych imprach i jakos na tym pozostawalo ;) Zobaczymy tym razem... 8) tzn Ci co beda zobacza... Mozesz mi podac jakies konkretne szczegole jezeli wyspisujesz takie zeczy :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Np. Szukanie knajpy na spotkania ślązaków, pamiętasz :?: ;) Wyluzuj bracie, badaj emoty 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 6 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 to juz jutro ! mam nadzieje tylko ze nie bedzie padac ! nie wiecie czy to jest tak samo jak na zakonczenie sezonu? czyli parada zaczyna sie o 14? :?na jakich motocyklach bedziecie zebym wiedzial czego szukac :banghead: :P bedzie ktos krecil film :?: tak jak to mialo miejsce na zakonczenie sezonu? 8) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 PGR wtedy niedalem rady bo siedzialem w robocie do 20 tak napewno bym sie stawil.Mowiles o 10 razach takze podaj jakis inny przyklad :!: andrzejtomecki no my tam zawitamy z ekipka z slaskiego forum motocyklowego.Takze do zobaczenia :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 to juz jutro ! mam nadzieje tylko ze nie bedzie padac ! nie wiecie czy to jest tak samo jak na zakonczenie sezonu? czyli parada zaczyna sie o 14? :?na jakich motocyklach bedziecie zebym wiedzial czego szukac :P :P bedzie ktos krecil film :?: tak jak to mialo miejsce na zakonczenie sezonu? 8) pzdrNiestety, ale ja siedzę we Wrocku i filmika nie nakręcę :banghead: , ale może będą inni kamerzyści, którzy podzielą się swoją twórczością... czekam z niecierpliwością :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Niestety, ale ja siedzę we Wrocku i filmika nie nakręcę :banghead: , ale może będą inni kamerzyści, którzy podzielą się swoją twórczością... czekam z niecierpliwością :twisted: No właśnie.... co jest....Rozglądałem się za Tobą i nic.... nima.... A ja się specjalnie do filmu odje**łem jak stróż w Boże Ciało. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Niestety, ale ja siedzę we Wrocku i filmika nie nakręcę :banghead: , ale może będą inni kamerzyści, którzy podzielą się swoją twórczością... czekam z niecierpliwością :twisted: No właśnie.... co jest....Rozglądałem się za Tobą i nic.... nima.... A ja się specjalnie do filmu odje**łem jak stróż w Boże Ciało. :?Jak to mówią życie :P (niestety moto jest w serwisie, więc chyba na rowerze bym przyjechała :) - nie polecam jeżdżenia po poboczach :P ) Kurcze a taki pikny filmik by był :twisted: z GrIsHaCkH-iem odje***ym jak stróż w Boże Ciało :) hehe :P Na zakończenie sezonu postaram się poprawić i napewno pojawić... pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 No jeszcze nie 1 okazja bedzie aby cos nakrecic takze badzmy dobrej mysli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi