suzuki123 Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 i czy linka ssania nie jest zbyt naciągnięta - czy tłoczek w gażniku na jej kopńcu schodzi całkiem do dołu, czy sprężyna jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Wiem że każdy Simson to specyficzna maszyna i każda chodzi inaczej :twisted:, jesli jeszcze nie lałeś to wlej do benzyny dodatek do bezołowiowej, taki jak do starych maluchów czy kantów itp.. Mi pomogło :D !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Witam w moim simsonie bylo podobnie skonczył tak robic gdy wymieniłem kondensator proponuje dokładnie wyregulowac gaznik i zapłon moze to tez byc wina poziomu paliwa lub oznaka ze mala cewka zaplonowa (ta w iskrowniku) jest bliska zuzyciu!!pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi