ShurikeN Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Wszytsko wyjdzie "w praniu" jutro 3 dzien jazdy ;) wiec trzeba sprawdzic co i jak :) He he A wlasnie wie ktos moze jak na derbi (tym modelu) jest z kołem i stupi ?? Ma spora tarcze z przedu wiec mysle ze niebedzie problemu , ale kolo z 1 czy 2 ?? Z gory dzienx i pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Ja tez gratuluje nowego sprzeta :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 A wlasnie wie ktos moze jak na derbi (tym modelu) jest z kołem i stupi ?? Stoppie to nie bedzie napewno problem, bo to nawet da rade na bebnie zrobic ;) . Wheellie hmm bez tuningu z jedynki powinna isc nawet z gazu, a jak strzelisz ze sprzegla to juz wogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShurikeN Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Ahm Dzieki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Gratulacje Furki. Z zewnątrz jest poprostu piękna. Teraz tylko tuning i zapierdziela jak trzeba!! Po zrobieniu tuningu powinna z 2 Spokojnie iść na koło nawet z gazu. A co do prędkości to sporo zależy od przełożenia mi na orginalnym TS leci około 110-120 I kręci się do 10-11 tys. obrotów !! Taki tuning to fajna sprawa. Polecam z całego serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 GRATULUJE!!!!!!! TA MASZYNA ABSOLUTNIE NIE WYGLĄDA NA 50cc CONAJMNIEJ NA JAKĄŚ 4 SETE :-) :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Odkopałeś trupa, zobacz na date ostatniego posta. 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Po to odkopał trupa żeby posta nabić :P ... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi