edek z krainy kredek Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 pozwole dorzucic dwa grosze do owej interesujacej rozmowy.moze da to komus do myslenia... a moze i nie .... Dlatego pozwolilem sobie skomentowac jego tuninki czy w tym temacie jest jakas wzmianka o tuningu ?? NIE !!Jest to temat dotyczacy problemow natury technicznej. z tego co jest w nim zawarte autor chcialby zmniejszyc spalanie.Greedo znam jedno słowo adekwatne do Twojego zachowania - tym słowem jest PROWOKATORSTWO ! ja sie wypowiedzialem a osadzanie postawy greeda pozostawiam juz sumieniom forumowiczow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Moja Mz w trasie nigdy nie spali więcej jak 4 litry, a w mieście zawsze mieści sie w 5. A jeżdze niezbyt oszczędnie, więc wydaje mi się że to niezły wynik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 pozwole dorzucic dwa grosze do owej interesujacej rozmowy.moze da to komus do myslenia... a moze i nie .... Dlatego pozwolilem sobie skomentowac jego tuninki czy w tym temacie jest jakas wzmianka o tuningu ?? NIE !!Jest to temat dotyczacy problemow natury technicznej. z tego co jest w nim zawarte autor chcialby zmniejszyc spalanie.Greedo znam jedno słowo adekwatne do Twojego zachowania - tym słowem jest PROWOKATORSTWO ! ja sie wypowiedzialem a osadzanie postawy greeda pozostawiam juz sumieniom forumowiczow. A czy zalozenie innych kół, z wiekszymi i szerszymi oponami, ciezszych, zmniejsza wg Ciebie opory toczenia a co za tym idzie spalanie? I czy to nie tunink? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edek z krainy kredek Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 greedo moze macie do siebie jakas zwade ale czy on jest pierwszym ktory przerabia cokolwiek w swoim moto ??wielu ludzi chca miec po prostu cos indywidualnego.zaloze sie ze gdyby On nie jezdzil ETZ tylko GPZ to nie mialbys obiekcji do tego ze zalozyl szerszy kapec czy przerobil nieznacznie moto. tutaj po prostu wchodzi w rozmowe kwestja gustu a co sie z tym wiaze zaczyna sie rozmowa typowo studencka ... ani jeden ani drugi nie przetlumaczy sobie do rozumu.ja proponuje abyscie obaj omijali zalozone przez was tematy i nie bedzie przepychanek albo co najmniej nie zaczynajcie od nowa tej samej kwestji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewertas Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 ja osobiście mam mz ts 250 i mz isdt 250.Ts pali coś koło 3-4 litrów,a isdt ok.8-9l(ale ma 35KM) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 wczoraj zamuliłem sobie moją MZ ( iglica max w dol ). moze cos to da .... a tak na marginesie to odkad ją kupilem to nie sprawdzalem filtra powietrza hihihi moze wcale go nie ma i dlatego tak pali :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi