enduroguy Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 .Odnosze wrazenie jakbym patrzyl na kierownice KTM.KTM-y z reguly nie maja poprzeczek na kierownicach nawet :buttrock:. Hormon, ledwo przeczytalem Twoj post i juz wiedzialem jaki sprzet kryje sie pod linkiem. Cos pieknego naprawde.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Ten kolor sprawia ze wydaje mi sie ze to KTM z poprzeczka :buttrock: ciekawe czy sa dostepne takie plastiki do detow?!Takie przezroczyste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Panowie, a jak wyglądają ceny części do RX-a 125? Jak często się psuje... 2-takt 125 34 KM. :) Co ile czasu remont? Co z awaryjnością tych sprzętów i ogólnie czy wart uwagi... Znajomy chce kupić. Może jak mi się spodoba to zamiast 600-ki kupię też RX, bo DT 125 raczej słaba na dłuższą metę. :? Mam dość... od 3 miesięcy nie mogę moto znaleźć dla siebie. :roll: Chyba zacznę pić. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpoooookY Opublikowano 2 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 no i marzenia o crossie znikly ! :/ dzisiaj mialem wypadek na skutrze !! proste !! bylem za pewny siebie a do tego zaje**** wku***** z przyczyn sercowych ! ..... jechalem polna droga (skuter piaggio sfera 50 kola 10" ) piasek z zwirem zleksza grzazkie to bylo ... jechalem nie cale 60 km/h przednie kolo mi czasami uciekalo ale to opanowywalem !! wyjechalem zza gorki i dupna dziura.... na hamowanie nie bylo szans stanolem i ile sil wyrwalem przednie kolo do gory zeby jakos przez nia przeskoczyc ... przednie kolo przeszlo a tyl dobil tak mocno ze mnie zazucilo ... przednie kolo jak spadlo bylo lekko skrecone .. nie dalem rady juz tego opanowac wyzucilo mnie z siedzenia i znalazlem sie 2 m od skutera .... Szkody: skuter do malowania bo caly lewy bok jest zdarty .... ze mna oki mam zdarte kolano i łokiec ... :D jakos przezyje ale starzy juz napewno nie kupia mi zadnego crossa ;) :ehzblue: wiem wiem ze jestem ciec !! sam do tego dochodze ... ps: :) :) :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Ciesz sie że prawie nic Ci sie nie stało. A co do zakupu to powwiedz ojcu że to sie stało bo skutert nie nadaje sie na teren i dlatego sie wywalileś.Powiedz że na motocyklu terenowym taka sytuacja by nie wsytąpiła bo to specjany motcykl na tereny ;) zaje**** wku***** z przyczyn sercowych ! ..... A to Ty nie wiesz że takie sprawy załatwia sie procentami albo dobra zabawa ale nie na skuterku w terenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi