enduroguy Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Silnik w RX to minarelli czyli jak dobrze przygotowany to nie ma lepszej 50.WoW to sorki. Czyli silniczek to cos takiego jak w HM-ie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Czyli silniczek to cos takiego jak w HM-ie??Tak . Tylko jescze zalezy jaki tak gaźiczek i wtdech jest załozony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpoooookY Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 hmmm szkoda ze sprzedana bo mi sie ten RX naprawde podoba jak na poczatek to wypas z wygladu bez porownania z dt a co do silnika to nie wiem bo nie jezdzilem ani na tym ani na tym !! mysle ze na poczatek cos kolo 15 km by mi wystarczylo potem by sie jakis tuning zrobilo i by byla jazdaaa :twisted: ps wiem ze nie mam sie kierowac wygladem :P ale po czesci tez mi na tym zalezy pozdroo :mrgreen: 8) w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Fajnym patentem w RX-ie jest centralna nozka- nie musisz kupowac stojaka zeby szybko i sprawnie zdjac kolo. Plocho ma cos takiego w KTM-ie i na poczatku wydawalo mi sie ze nozka na dolkach moze sie otwierac. Nic takiego nie wystepuje, nawet przy wysokich skokach. Jezeli myslisz ze RX50 ma 15km to sie gruubo mylisz :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 moim zdaniem Rx to bardzo fajny , ładny i mocny motor jak na 50 cm. polecam Ci jego zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 moim zdaniem Rx to bardzo fajny , ładny i mocny motor jak na 50 cm. polecam Ci jego zakup. Zanim kupiłem RX 160 śmigałem na RX 50. Ważę około 75 kg i spokojnie dawała radę, a w okolicy nie było mocniejszej 50 enduro. Dobre zawieszenie, wysoka, mocna.Również polecam - fajny sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpoooookY Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 mnie sie te rx podobaja !!! sa wypas !! http://allegro.pl/show_item.php?item=49265600 kolejna aukcja !!! super !! jak bym mial na dzien dzisiejszy kase to go kupuje !!! (ale musze czekac do urodzin ;) ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 a kiedy masz te urodziny? ;) bo może swoją sprzedam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 mnie sie te rx podobaja !!! sa wypas !! http://allegro.pl/show_item.php?item=49265600 kolejna aukcja !!! Bardzo ładnie wygląda' date=' szczególnie te przeźroczyste platikiNaładniesza RX jaką widziałem jest tu http://www.bikepics.com/pictures/141157/ i też ma takie plastiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=44166135Ta jest jeszcze naprawde ladna, tylko ze 125cc. Mimo ze tyle kolorow to wszystko do siebie pasuje slicznie ;) . Moze wie ktos ile jest selekcji tloka do RX125? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpoooookY Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 jak uda mi sie przekonac starszych zeby dali kase to biare tego RX'a bo jest genialny !!! :lol: ale ze starszymi bedzie masakraa :D :D ale musze dac rade jakos :P zna ktos jakies dobre argumenty ?? hehehe :twisted: pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 zna ktos jakies dobre argumenty ?? -Jazda w terenie duzo bardziej bezpieczna od jazdy po szosie (nie ma samochodow, mieksza nawierzchnia)-Obiecuje sie lepiej uczyc, inaczej mozecie zabierac kluczyki (rozwierc stacyjke :D )-Ten motor to okazja!! Normalnie schodza duzo drozej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Ja dzisiaj jeździłem dłuższy czas RX 50 z cylindrem 70 albo 80. Mocowo ciut gorzej od mojej DT ( mam podcięty cylinder :buttrock: ). Za to prowadzenie i zawieszenie jest duzo lepsze. Sama pozycja za kierownicą jest podobna do tej w wyczynach. Mi to bardzo odpowiada. W dodatku jest lżejsza i poręczniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Bardzo ladne te aprilki a ta to porpstu ideał http://www.bikepics.com/pictures/141157/ Koles pewnie w nia troche kasy włozyl ale oplacalo sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Aaa... 8O to Aprilia z salonu przepraszam?Bardzo podoba mi sie kierownica.Odnosze wrazenie jakbym patrzyl na kierownice KTM.Moim nastepnym moto bedzie chyba rx 125 :buttrock: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi