Bodzyn Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 wyniki treningu:Round: 2 - Estoril MotoGP Circuit: Estoril Circuit Length: 4182 Lap Record: 1' 39.189 (Valentino Rossi, 2003) Fastest Lap Ever: 1' 38.412 (Loris Capirossi, 2003) Date: 15 April 2005 Temp: 16ºC Free Practice : Pos. Rider Manufacturer Nat. Free Practice 1 A. Barros Honda BRA 1' 38.516 2 S. Gibernau Honda ESP 1' 39.065 3 N. Hayden Honda USA 1' 39.072 4 C. Edwards Yamaha USA 1' 39.144 5 C. Checa Ducati ESP 1' 39.200 6 V. Rossi Yamaha ITA 1' 39.446 7 M. Biaggi Honda ITA 1' 39.477 8 S. Nakano Kawasaki JPN 1' 39.535 9 T. Elias Yamaha ESP 1' 39.732 10 J. Hopkins Suzuki USA 1' 39.769 11 K. Roberts Suzuki USA 1' 39.804 12 L. Capirossi Ducati ITA 1' 39.820 13 M. Tamada Honda JPN 1' 39.997 14 M. Melandri Honda ITA 1' 40.020 15 R. Xaus Yamaha ESP 1' 40.163 16 T. Bayliss Honda AUS 1' 40.639 z tgo co napisali to pogoda byla kiepska - raz slonecznie, raz pochmurno z opadami deszczu co spowodowalo , ze ciezko bylo dobrac opony na tor. W niedziele zapowiadaja tam deszcz. Bedzie niezla jazda :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 I jak wrażenia po wyścigu?? Moim zdaniem był dosyć spokojny, nie powiem że nie ciekawy ale inny niż zwykle. Bardziej liczyła sie tutaj strategia i zimna krew niż typowa walka na noże w końcówce jak to zwykle oglądaliśmy.Więcej emocji wzbudział chyba pogoda niż sama walka na torze. :) Sete jechał na poczatku koncertowo ale przepałował... chyba za bardzo chciał wsyztskim udowodnić że jest lepszy niż Rossi i skończył w żwirze... ;) Heh- i wygląda na to że z tym uszkodzoneym barkiem to troszke sie sete "piescił"... ;) Szkoda bo szło mu rewelacyjnie ale w sumie ja i tak nie płacze bo kibicowałem Rossiemu. 8) Zaskoczył mnie troche Barros ale nic tylko sie cieszyć ze wyścigi nie są nudne i w czubie można spodziewać sie za każdym razem kogoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giemul Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 ;) :) ;) Szkoda wielka ,że Sete przepałował tego winkla.Jest wielki i nieodpuści, dlatego będziemy mieli extra sezona w GP.Ja stawiam na Sete .Valentinik is death !!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Barros mnie strasznie zaskoczyl. W sumie bylem juz nieco zdziwiony wczorajsza jazda kwalifikacyjna. Gosc albo w takiej dobrej formie albo mu po prostu trasa sprzyjala. Sete jest glupi, nie wytrzymal tempa chlopak. Barros ladnie go doganial.Ale potem ten nieszczesny deszczyk (dlatego Sete i paru innych lezalo). W sumie chyba 4 motorki upadly :-/ Rossi ladnie zgubil Max'a i odstawil go na pare dobrych sekund. Barrosa juz nie zdolal dogonic, za to ten zwolnil troche jak zobaczyl jak sete sie polozyl. Wybuchnalem smiechem jak sete pofrunal na bok, heheh. Nie zycze nikomu zle, ale on jest patafianem, nie dzierże kolesia... p.s - Druzyna Ducati tez powoli sie rozgrzewa.Yamaha prowadzi, a potem Honda Camel. Nie moge sie doczekac nastepnego wyscigu, ten byl brzydki i spokojny.Milo bylo zobaczyc na podium Rossiego, Maxa i Barrosa. Kazdy usmiechniety i generalnie zadowoleni. Nie musialem ogladac tego krzywego ryja sete... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Wyścig Ok - bez większych fajerwerków - no chyba że zaliczymy do nich szlif Sete ;) Osobiście jestem przekonany o tym że Rossi w tym sezonie również wygra. "Bij mistrza" - Mam nadzieję, że większość zawodników ma taką filozofię. Jednego możemy być pewni - Moto GP Było jest i będzie fascynujące. Dla mnie o wiele bardziej niż F 1. Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi