M.S Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Witam Mam pytanko czy można założyć w xj650 do tyłu oponę 130/80/18 jeżeli oryginalnie zalecana jest 120/90/18. Chodzi mi głównie o drugi parametr czyli wysokość. Zastanawiam się czy będzie jakaś różnica jeżeli oponka będzie trochę niższaPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Napewno sprzęt bedzie siedział troche niżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.S Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Trochę niżej na pewno ale wydaje mi się że nie będzie aż takiej różnicy. Głównie chodzi mi o to czy będzie to miało jakiś wpływ na właściwości jezdne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi