Gość Occult Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Jak oceniacie wygraną Rossiego-czy była jego wina na ostatnim zakręcie??Ja uważam że nie-po prostu walka w wyścigu a że ostra to inna sprawa,ostatnie okrążenia w ogóle były mistrzowskie w wykonaniu Valentino i Sete :) Tu dla tych kórzy nie widzieli wyścigu http://www2.motogp.com/ppv_multimedia2/337...37513_27600.wmv I to czego nie pokazali na Eurosporcie czyli konferencja prasowa Sete: http://www2.motogp.com/ppv_multimedia2/337...37549_81660.wmvRossihttp://www2.motogp.com/ppv_multimedia2/337/337525_89232.wmv Jak można się dostac do wszystkich filmów na stronce motogp nie płacąc za to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 wyscig widzialem, pierwszy raz ogladnalem od poczatku do konca takie zmagania - nigdy sie tym nie interesowalem ale chyba zaczne bo ostatnie 2 okrazenia podniosly mi adrenaline chociaz siedzialem na fotelu :) czy ma ktos moze rozpiske kiedy beda kolejne wyscigi emitowane na zywo na euro sporcie ??? PozdrawiamMaciek 'vasiliy' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 wyscig widzialem, pierwszy raz ogladnalem od poczatku do konca takie zmagania - nigdy sie tym nie interesowalem ale chyba zaczne bo ostatnie 2 okrazenia podniosly mi adrenaline chociaz siedzialem na fotelu :) czy ma ktos moze rozpiske kiedy beda kolejne wyscigi emitowane na zywo na euro sporcie ??? PozdrawiamMaciek 'vasiliy' www.motogp.com tutaj wszystko znajdziesz...W najbliższy weekend rundaw portugalii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Na powtórkach "z lotu ptaka" ewidentnie widać, że Rossi wykorzystał wolne miejsce w które wjechał a Sete w ostatniej chwili chciał go zamknąć, widać jak nagle skraca kąt toru jazdy, ale na to bylo juz za późno. Rosii pojechał ryzykowanie ale prawidłowo i skutecznie. Faktycznie z lotu ptaka wiadać ze to nie wina Rossiego. Co do ręki Sete czytałem że może nie wystąpić w Portugalii z powodu ramienia :lol: Coś czuje że wystąpi ale będzie miał wymówke jak przegra :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Na powtórkach "z lotu ptaka" ewidentnie widać, że Rossi wykorzystał wolne miejsce w które wjechał a Sete w ostatniej chwili chciał go zamknąć, widać jak nagle skraca kąt toru jazdy, ale na to bylo juz za późno. Rosii pojechał ryzykowanie ale prawidłowo i skutecznie. Faktycznie z lotu ptaka wiadać ze to nie wina Rossiego. Co do ręki Sete czytałem że może nie wystąpić w Portugalii z powodu ramienia :lol: Coś czuje że wystąpi ale będzie miał wymówke jak przegra :) Tak Domel. Tylko zobacz z jaką szybkością Rossi wchodzi w zakręt i zobacz jak spycha Gibernau na zewnątrz. Rossi wiedział doskonale, że źle pokona ten zakręt i albo zepchnie Gibernau na zewnątrz albo sam przytnie glębę i wypadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 jakby przycial glebe , to zabralby ze soba Sete :) rozstrzasanie tej sprawy nie ma sensu, bo gdyby byla tam wina Rossiego , to sedziowie by go zdyskwalifikowali (mysle ze Honda zlozyla protest) BTW Sete zachowuje sie jak jakas ciota z ta reka, przeciez na lokciu mial ochraniacz, ktory chroni jego lokiec podczas gleby, a to byl tylko kontakt z zawodnikiem :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 1. Rossi właśnie pokazał klasę, bo umiał postawić na jedną kartę wszystko. Dla niego drugie miejsce to porażka, ... nie poddał się bez walki.2. Poza tym pokazał klasę, bo mimo gorszej maszyny wygrał wyścig, Rossi ma klasę i to przez duże "K". Na tym polega jego Klasa, że ma zajebiście dużą motywację, wolę walki, a do tego talent ... za tą Klasę kocha go tak wiele osób. Jak przegrywa (rzadko, to prawda :) ) to przyjmuje to z uśmiechem ... to też jest "KLASA". Sete może i jeździ dobrze, ale ... nigdy nie będzie Rossim, nawet jak będzie "brał na litość" :) POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 1. Rossi właśnie pokazał klasę, bo umiał postawić na jedną kartę wszystko. Dla niego drugie miejsce to porażka, ... nie poddał się bez walki.2. Poza tym pokazał klasę, bo mimo gorszej maszyny wygrał wyścig, Rossi ma klasę i to przez duże "K". Na tym polega jego Klasa, że ma zajebiście dużą motywację, wolę walki, a do tego talent ... za tą Klasę kocha go tak wiele osób. Jak przegrywa (rzadko, to prawda :) ) to przyjmuje to z uśmiechem ... to też jest "KLASA". Sete może i jeździ dobrze, ale ... nigdy nie będzie Rossim, nawet jak będzie "brał na litość" :) POzdro Dla mnie co napisałes to jest fanatyzm. Widzisz w człowieku, który wygrywa coś dobrego, idola, czy wręcz ideał. Mi też się nie podobało zachowanie Sete, ale jednocześnie stwierdziłem, że to może być prawda i jego ramię naprawdę uległo konutzji. Pomyśl sobie, że jesteś w takiej sytuasji i jadęc 100 kmh uderzesz w swojego kolegę, który jedzie koło Ciebie. Dwa lata temu moim idilem był słynny doktor. Dziś patrzę na to trochę inaczej. Dla wielu z Was Rossi jest "Bogiem" dla mnie jest tylko człowiekiem. Można tu też stwierdzić, ze reszta zawodników to darmozjady i nie licza się w wyścigach motoGP. Dlaczego więc starują, a firmy nie próbują włączyć w to młodszych zawodników ? Nie chę tu udowadniać iż to wina Rossiego czy Sete. Chcę tylko uświadomić Wam, że Rossi tak samo jak inni popełnia błędy, tak samo przegrywa (ten sam wyścig w 2004) i tak samo może przestać wygrywać. A wtedy najlepszym będzie zawodnik wygrywający kolejne rundy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 miejmy nadzieję że jutrzejszy wyścig będzie tak samo emocjonujący jak tydzień temu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Oczywiście jestem za Sete ;) A Rossi chyba pierwszy raz od 4 lat w second row... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 No cóż Occult................... Sete nie pokazał się z najlepszej strony ;):D:D:D:DCienizną zaleciało. Tak bywa Damian :) Do końca sezonu będę kibicował Sete. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł-ntv Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 20-45 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 20-45 ;) Widzę, że jestem ja i reszta Świata... opanowana przez fanów Rossiego.Nie jestem jebaną chorogiewką i nawet taka wpadka Sete w Portugalii nie sprawi, że zmienię zdanie na jego temat. Kolejna runda w Chinach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł-ntv Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Nikt nie chce, ani nie prosi Cię o zmianę zdania. Co do następnego wyścigu to zapowiada się ciekawie, nowy tor, bardzo długie proste, wszyscy będą ścigać się na nim pierwszy raz. Mieliśmy podobną sytuację w minionym sezonie w Katarze, wyraźnie było widać kto najlepiej sobie radził, podczas wyścigu, do pewnego miejsca 8O ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł-ntv Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 33-70 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi