Morfi Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Ty Siwy bo jutro co innego mi postawisz do pionu zresztą jak zawsze :mrgreen: Morfi nie z tych co zadzierają nosa wiec luzik;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Ty Siwy bo jutro co innego mi postawisz do pionu zresztą jak zawsze Hahaha ^^ nie wnikajmy w szczegóły :buttrock: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 jak zawsze stawiam Twoją RS do pionu na tylniego kapcia...a ja już rodzynki przygotowalem więć...kolacje masz zapewnioną tylko wydlubać je musisz a to może być ciężkie...a jakie chrupkie już muszą być-Niczym Nesquick!wiec bracie-rodzuny czekają w moim rowku :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 a jakie chrupkie już muszą być-Niczym Nesquick! Chyba przestane lubić Nesquick'a Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 neskuick w porównaniu do moich rodzyn jest jak gąbeczka,od moich kruszysz zęby a są tak slodkie że aż plomby wypadają :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Siwy teraz ty tu nie kozacz tylko na Bemowo śmigaj :) A potem poproszę dokładną relację jak było :buttrock: Kurcze jak ja żałuje że nie moge tam być ;) Ale w przyszłym roku nie ma bata :flesje:) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz kurowski Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Spoko jeśli chodzi o Ścigi to chyba wybiorę Aprilkę RS ;) Dzisiaj wujek zamontował mi do mojego skuterka Piaggio Typhoon Kit Tuningowy do 70cmm :P tera tylko docieranie i będzie spoxik :P A tego ściga to sobie za roczek kupie Z poważaniem Mateusz Kurowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfi Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Eee no Siwego to mama napewno wyciagnęła na bemowo bo sam sie dygał 8) A widzialem gamonia przez chwile.Ale było kozacko naprawde żałuj Marta że nie byłas.W TV napewno bedą dzis mowic o tym :mrgreen: i pokazywac.No i szczeze mowiac to niektorzy maja ostro nasrane w glowach 8O Ogolnie impra spoko!!!!!Siwy to nie widzial za duzo bo mamy sie pilnowal ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 ^^ Siwy pozdów mame ;) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 No i nie wiem czy Siwy pozdrowił mame czy nie... Buu ;) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 dobera morfi,zamknij ryj bo na twoim parkingu bedzie stac sama rama :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Siwy nie bulweruj sie :) Tylko powiedz czy pozdrowiłeś mame ? ;)I wyluzuj sie troche bo zmarszczek dostaniesz :twisted: __________A tak wracajac do tematu to Mateusz gratuluje wyboru :P Wydaje mi sie że Aprilka to spoko motorek :PPozdrówka Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfi Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Co tu dużo mówic Siwy to lol i tyle :? NIc dodac nic ująć. ;) A wracajac do tematu to rownierz gratuluje wyboru. Jeśli trafisz na dobry egzemplarz RSki to bedzie Ci dobrze i dlugo sluzyla jak moja sztuka 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Morfi co masz na avatarku ? Fajnie to wygląda ;) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfi Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Fotka fajnego V-maxa chyba z Piaseczna tu jest link dużej foty http://home.detekt.pl/rozwad/galeriavmoa/m...yVmax10_jpg.htm ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi