Bodzyn Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Jak wypolerowac przytarta owiewke?Owiewka jest z barwionego plastiku, nie jest malowana.Wiem, ze powinienem zaopatrzyc sie w papier scierny tylko jakiej grubosci?Czy po nim nalezy uzyc pasty polerskiej, jezeli tak to jakiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty_bytom Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Gdzieś juz był taki temacik o polerowaniu przytartego plastika, czy nawet zarysowanej szyby. Polecam poszperać w tematach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manta Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 niezly efekt daje przetarcie papierem 500 na mokro a nastepnie przepolerowanie filcem na wiertarce przy pomocy pasty do polerowania miedz musisz jednak uwazac na obroty wiertarki aby niezgrzac plastiku lepij powoli lecz niestety dlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manta Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 soryy zjadlem i przy pomocy pasty do polerowania miedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manta Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 w CASTORAMIE sa specjalne pasty do poleowania plastiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Są takie pasty... Ktos je już próbował? Jakie efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apacz Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Pasta nazywa się Xerapol. Sprzedawana jest jako pasta do polerowania wyrobów akrylowych. Na Allegro 30 pln, jest również w katalogu Hein-Gericke. Na razie wypolerowałem telefon i jest git. Chciałem to uzyć do szybki w kasku ale jescze nie przetestowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi