marcincbr600 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 A ja sie własnie dowiedziałem ze 1 maja bede musiał jechac do Koszlaina. bede jechał motorem więc jak co to dojadę do Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Rozumiem ze jak bedziecie juz na mazurkach to odwiedzicie wyscigi na 1/4 Szczytno-Szymany :!: :twisted: Wiecej info na: http://biker.riders.pl/index2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Wiec? Temat ucichl, ja nic nie wiem. Jest juz jakis plan? Bo pozostal tylko tydzien, a inne propozycje i opcje rosna jak grzyby po deszczu. Prosto z mostu - jedziemy czy nie jedziemy?Jak tak, to gdzie kimamy, na ile czasu i ile kasy na domki.Przy okazji termin od kiedy do kiedy, gdzie zbiorka i o ktorej. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 plan jest zeby jechac do Borska na zlot....jeszcze nie obgadalismy co i jak...ja na 80%bede lecial do borska w sobote rano... zostane pewnie do neidzieli....nie wiem jak tam z noclegami itd...to jeszcze do obgadania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 To dowiedz sie wszystkiego czego mozesz i badz w srode na zaspie. Pogadamy na ten temat ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 W Borsku są domki do wynajęcia po 25 zeta od łebka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 ok postaram sie byc na zaspie to obgadamy... mlody tez cos pisal ze bedzie lecial... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi