mrymek Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Czy może ktoś się wypowiedzieć na temat spodni Modeka Rooki (za 545zł)? Warto je wydać czy lepiej coś innego (ale w podobnej cenie)? Potrzebne głównie do turystyki. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Od zeszłego sezonu jeżdżę właśnie w wymienionych przez Ciebie portkach i w zasadzie jestem z nich zadowolony, choć muszę przyznać, że podczas ulewnego deszczu potrafią przepuścić wodę w miejscu "newralgicznym" :( . Sytuacja nieco się poprawia, jeżeli zapnę przeciągany przez krok pas od kurtki. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 A co z oddychaniem w ciepłe dni, słyszałem, że nie jest za dobrze i nogi się pocą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 A co z oddychaniem w ciepłe dni' date=' słyszałem, że nie jest za dobrze i nogi się pocą?[/quote'] Akurat ze spodniami nie mam(?) jakiegoś większego problemu, gorzej jest z górnymi partiami ciała, które to potrafią pod kurtką (też Modeki) spocić się niemiłosiernie, mimo że teoretycznie jest ona wyposażona w membranę półprzepuszczalną. A najbardziej zasmradzają się rękawiczki (również ww. firmy)... :( Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi