PGR Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Aloha! Tym razem moje pytanie dotyczy tworzyw sztucznych, a konkretnie szukam czegoś takiego jak gumowa płynna masa, która po wycisnięciu/wylaniu zasycha po jakims czasie i tworzy zaschniętą gumę... wiecie o co mi biega Spotkał sie ktoś z takim specyfikiem :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Ja się spotkałem. Przynosił mi to kumpel który pracował w zakładzie produkującym okna i szyby zespolone. Mieszało się dwa składniki i powstawała po jakimś czasie normalna guma. Został mi gdzieś jeszcze słój tego specyfiku ale drugi składnik gdzieś wcięło i dupa. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Darek a powiedz jak sie ów specyfik zwał? Dawno temu to było? Można to gdzies kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Nie wiem co to było on to po prostu podpie**alał z zakładu. Spróbuj zadzwonić gdzieś gdzie okna robią, wydaje mi się że to służyło do osadzania szyb w ramach zamiast kitu. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi