Skocz do zawartości

Poniatowski nocą - żyje jeszcze?

Salata123
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś już zaczoł sezon zamykania gum na poniatowskim? jakies konkretne terminy spotkań? :(

może jakis pro miernik czasu się zrobi i bedziemy miezyc okrazenia :D

Kto jest chetny na poniatowskiego... w niedalekiej przyszlosci?

Temat zapodany w najodpowiedniejszym momencie - od dwóch dni docieram nowe Dunlopiki, po ślimakach jeszcze na nich nie śmigałem, ale trzeba to nadrobić. :(

Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300

Ja musze troszke nadrobic forme na moich oponkach bo coś kwadratowe sie robia... az wstyd :P. Ale w weekend jade w bieszczady... potrenować i potem w kazdej chwili mozna wyskoczyc na most :(.

Tylko czy nie jest za zimno w nocy na zamykanie oponek :roll: ?? aaaaanawet jak by było... to i tak da sie jezdzic :D

kurde ja bym chetnie pojechal bo wlasnie wrocilem z gor ;] ale dupa jest bo pada... pozatym mam uraz do skladania się przez żuka ktory wymusil namnie abym ewakulowal sie chodnikiem z ladnego winkielka ;( ale naszczescie bez szlifu sie skonczylo :D

Wiec jak bedzie pogoda to jedziemy!!

Gość Anonymous

Po prostu zatrzymali sie i czekali az odjedziemy( stalismy na chodniku i zatrzymali sie 3 metry od nas) ........ wiec zabawa sie skonczyla , nie bylo sensu rozmawiac z nimi, bo zawsze moga sie do czegos przyczepic, wolalem pojechac gdzie indziej.

Wiesz wydechy standardowe, bo w ER5 nie ma sensu zakladac innych....

Gość Anonymous

Na upartego mozna by było , tylko (zalezy jaka trasa jezdzisz) zeby zawrócić na moscie musisz przejechac przez przejscie dla pieszych (chodnik) no i jesli zechcą moga Ci wlepic mandac za to.

Wiesz czasami nie warto, lepiej odpuścić.......