grochu Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 ostatnio 3 krotnie, przy niskich obrotach na 2 i 3 biegu zgasł mi silnik w diversionie. Przy próbie odpalenia-echo! Kreciłem rozrusznikiem, ale w ogóle nie wchodził na obroty tak jakby nie dostawał paliwa. Czy na ssaniu czy bez ssania-NIC. Za entym razem, na ssaniu dałem mu "gazu" i zaskoczył. Stało się to już 3 razy. Niech tylko złapie poprzedniego właściciela...(żartuje Bronx;))) Panowie, co się może dziać?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Gaźniki, ale najpierw sprawdź czy w nich jest paliwo.Pod komorą pływakową jest śruba do spuszczania benzyny.Sprawdź czy wężyk podciśnienia jest dobrze podłączony. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grochu Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Dzięki Piotr, masz racje -to były chyba gażniki! Zostały przeczyszczone i chodzi jak trzeba. Dzięki jeszcze raz i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Grochu ty ....cos ty tam nalal dal...mowilem ci co trza robic nie !!!a oto masz teraz skutki :Dnieuwaga niepoplaca:PA tak serio to moglbys wkoncu ja odpalic i gdzies mozna by sie bylo spotkac, chcialbym, jeszcze raz zobaczyc byla... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grochu Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Misiu kolorowy tyyyyy, gaźniki były zasyfione więc trza było je wyczyścić!! 8) A jak zacząłem ją myć to pół wiadra pasku z niej zleciało!! To nie enduro.Wiem Bronx że trzeba oszczędzać na wodzie ale bez przesady :D :D Pewnie że mozna się spotkać, ja ją ujeżdzam cały czas więc zatankuj CeBRe do pełna i można gdzieś jechać Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi