Yaco Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 A ja sie przypier.. do motora. Tu jest takie coś znalezione w PWN: http://www.forum.motocyklistow.pl/album_pa....php?pic_id=349 Pozatym jak to brzmi - motorzysta... :P jakbyście na kosiarkach jeździli :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 A ja sie przypier.. do motora. Tu jest takie coś znalezione w PWN: http://www.forum.motocyklistow.pl/album_pa....php?pic_id=349 Pozatym jak to brzmi - motorzysta... :P jakbyście na kosiarkach jeździli :lol: A o swoim motocyklu w zdrobnieniu mowisz motocyklik tak i pomykasz na motocykliku ? ;) Jedna i druga nazwa jest poprawna 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 A ja sie przypier.. do motora. Tu jest takie coś znalezione w PWN: http://www.forum.motocyklistow.pl/album_pa....php?pic_id=349 Pozatym jak to brzmi - motorzysta... :P jakbyście na kosiarkach jeździli :lol: A o swoim motocyklu w zdrobnieniu mowisz motocyklik tak i pomykasz na motocykliku ? ;) Jedna i druga nazwa jest poprawna 8) Nie zdrabnia się, to zbyt powazna sprawa ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Pies stojacy przy ulicy ma kilka metrow 8O ale długości czy wysokości? :banghead: i o jakim PSIE mówimy? :roll: bo jak o standardowym to... z obserwacji moge śmiało powiedzieć, ze w 100 przypadkach na 100 nie przekracza 2 metrów :mrgreen: :lol: a tak na powaznie... szkoda sprzęta, jasna sprawa, ale trzeba brać pod uwagę, ze często takie manewry kończą się jeszcze mniej sympatycznie :? generalnie po mimo, ze lubię zwierzaki to, nie ukrywam, chętnie bym takiego z buta potraktowała :twisted: - moze by wyciągnął wnioski na przyszłośc :( Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Pies stojacy przy ulicy ma kilka metrow 8O ale długości czy wysokości? :( i o jakim PSIE mówimy? :roll: bo jak o standardowym to... z obserwacji moge śmiało powiedzieć' date=' ze w 100 przypadkach na 100 nie przekracza 2 metrów :mrgreen: :lol: [/quote']Podejzewam, ze chodzilo o "kilka metrow do przebiegniecia" :banghead:. A ja na swoja Jawke czesto mowie "motor", bo lepiej to brzmi niz "motorower". Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 29 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Podwyzszone skladki za kolejne lata bedo o okolo 400 zl' date=' ale za to co PZU wyplacilo wystarczy mi najwyzej na 3 lata ubezpieczenia AC wiec czy warto... [/quote']Dzisiaj przyszedl dzien kolejnej umowy AC i ... pelna zalamka.Dotychczas mialem nadzieje, ze tak jak to wyczytalem z kodeksu dostane podwyzszona skladke o 2 taryfy w gore, czyli 10 % a okazalo sie, ze o 3 taryfy i 20 % - nie bedzie wiec 400 zl ale ok 700 - skad moglem to wiedziec, ale sie urzadzilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi