Gość rondo Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 :!: studiuje projektowanie ubioru i pisze prace licencjacka. Nie moge jednak dotrzec do materialów i publikacji na temat ubioru motocyklowego, jego histori i byc moze przyszlosci.Jesli ktos posiadal cos na ten temat i móglby mi to udostepnic yo bylabym niezmiernie wdzieczna.Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Dziwny temat 8O Ja niestety nie mogem Ci pomoc,mysle ze ciezko bedzie cos znalesc,a moze sie myle.Mimo wszystko powodzenia :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Proponowalbym uderzyc do Louisa i zapytac czy maja gdzies archiwalne katalogi z ciuchami. Tudziez pokupowac po kilka gazet z roznych rocznikow. Jak przegladam prase z pierwszej polowy lat '90 i widze jak na sportach jezdza panowie w purpurowych kombinezonych to sie normalnie turlam po ziemi :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 właśnie jak przeczytałem, to miałem takie podejrzenie, że nie będzie łatwo. jeśli już, to najłatwiej będzie chyba poczytać książki o historii motocykli i motocyklizmu. a z rzeczy bieżących: gazety, katalogi. nie sądzę, by ktoś specjalnie zajmował się pisaniem książki o strojach motocyklistów... praca będzie prionierska :( Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi