a!ntek Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 No lepiej zeby to nie bylo twoje zdjecie adu!U mnie czasem jest wolna miejscowka' date=' a jestem z Piaseczna![/quote'] I co? Chcesz się targować kto ma bliżej... :?: ;) ;) :mrgreen: Pozdrawiam serdecznie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Gdzieżtam targować! W koncu chyba nie o to chodzi!Jak wspomnialem wole sam posmigać, choc w towarzystwie, ale innychmotocykli...hyhhyy ;) a!ntek jestes bliżej wiec pomóz koleżance! PozdrawiamDual ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 No to Adu' date=' jak jestes obeznana i masz to we krwi, to na pewno wiesz, jak beznadziejnie jest jezdzic z plecakiem ;) A swoja droga, opowiem Wam cos.Kiedys stalam na drodze i bylam w kasku, (tutaj nalezy dodac i podkreslic, ze jezdzilam wtedy suzuki gtx600) podbila do mnie blachara, myslac, ze jestem mezczyzna, zapewne z jej marzen, gadka szmatka, zebym ja podwiozla, ze jak to ona lubi motocykle, ze ble ble ble, powietrze i te sprawy, sciagam kask, mowie ok, ale jak sie okazalo ze jestem dziewczynka, to jej sie odechcialo jezdzic ;) To nie ma nic wspolnego z Toba Adu, tak tylko pisze, bo mi sie przypomnialo, a jak kostka mi wyzdrowieje, to wezme Cie na plecy, o ile za duzo nie wazysz ;)[/quote'] Heheh dobre dobre dobre ;) a jaką miała pewnie mine jak zdjełaś kask 8O buahah eehh te blachary :P Pozdrawiam Sandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 ...a!ntek jestes bliżej wiec pomóz koleżance!... No, tylko nie zapomnij sobe gęby na zielono zapastować ;) ;) PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocia Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Nie da się określic jej minyPozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jola Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Jeżdżę od dzieciaka na motorze i wiem jakie powinno być zachowanie' date=' czego nie robić, a co robić. Muszę Cię niestety zmartwić, ale mam to już wszystko we krwi ;)[/quote'] ...jak masz wszystko we krwi to może najwyższy czas pomyśleć o jeżdzie za kierownicą :?: .... wtedy nie będziesz musiała się prosić (o ile oczywiście bedziesz miała tą kierownice ) :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 No' date=' tylko nie zapomnij sobe gęby na zielono zapastować ;) ;) [/quote'] No właśnie - nie to żebym był pusty, przyziemny i próżny, ale avatar nie napawa optymistycznie... :twisted: :P ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jola Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 o przepraszam ale wszystko zależy od plecaczka ;) -ale fakt taki plecaczek rzadko się trafia :roll: ale jednak się trafia.... :twisted: -a Tobie się taki trafił :?: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 No' date=' tylko nie zapomnij sobe gęby na zielono zapastować ;) ;) [/quote'] No właśnie - nie to żebym był pusty, przyziemny i próżny, ale avatar nie napawa optymistycznie... :twisted: ;) ;) nie to żebym był jakoś super spostrzegawczy, nadzwyczaj bystry i nie daj boże o innej orientacji , ale twój avatar też nie napawa zbytnio optymizmem :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 nie, tak nie wyglądam jak mój avatar ;) co poniektórzy na pewno by sie zdziwili heheeheh ;) Coś mi się zdaje, że najwyższy czas wrzucić do albumu jakąś fotke :P i może powinna nastąpić zmiana na jakiś inny avatar????dzięki Dual, może kiedyś jak pozwolisz, zaczepie się na ,,2". I myślę, że nie jestem zbyt dużym obciążeniem?????-164cm wzrostu i 49kg wagi. Wedle uznanania ;)kilka słów do Roci: zdaję sobie sprawę, że zazwyczaj dla motocyklisty jest to utrudnienie, kiedy ma ,,nadbagaż", ale co poniektórzy to lubią. I cóż? to jest ich wybór. dzięki za plecy ;)i kilka słów do Joli: myśleć to sobie można.... w tym roku robię właśnie prawko na motor i może już na wiosnę dorobię się jakiegoś sprzęta, no ale cóż....to dopiero na wiosnę, a teraz? Mam siedzieć z założonymi rączkami i czekać? tylko nie wiem na co? jak na razie siedzę za kierownicą, ale.... samochodu! I jak na razie ,,niestety" muszę się prosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 a tak ogólnie to dzięki za wszystkie posty i maile, jeszcze istnieją sympatyczni ludzie..... pozdrawiam wszystkich serdecznie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 w tym roku robię właśnie prawko na motor i może już na wiosnę dorobię się jakiegoś sprzęta' date=' no ale cóż....to dopiero na wiosnę, a teraz? Mam siedzieć z założonymi rączkami i czekać? tylko nie wiem na co? jak na razie siedzę za kierownicą, ale.... samochodu! I jak na razie ,,niestety" muszę się prosić.[/quote']hehe ja 3 lata bez prawka jezdziłem (ale to ja bo podobno głupi jestem buhahaha), policja z reguly niepatrzy na kategorie... jak masz B to wg cichej zmowy cie puszczą... gożej gdybyś nic niemiała ;)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 to nie tylko Ty jeździsz bez prawka ;) chyba większość motocyklistów jeździ bez. mój były facet też na początku nie miał prawka i byliśmy nawet nad morzem! ryzyk-fizyk! albo się uda albo się nie uda! ;) ale ja jednak chyba poczekam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 avatar zmieniony!!!!!!!! ;) tylko teraz żebyście nie mówili, że to jakiś podstęp!?! i tylko wciąż domysły i wiercenie dziury w brzuchu-,,coś ten avatar za ładny", ,,to podejrzane" itp. hehehehe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Jezdziłem bez prawka... teraz mam haha90% moich znajomych motocyklistów (niemowie o forum bo tu karzdy mowi ze ma)Albo ma B (zawsze coś jest) albo niema nic ...Na początku sie uciekało potem, zawsze sie zatrzymywałem...Zawsze trzeba od czegos zaczaćPozdrawiamPSPowodzenia w szukaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi