Quake Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Hmm... Co tu można dodać poza żalem z powodu śmierci :-( Kochani blagam ostrożnie bo jeśli nie nasze błędy to i tak debili jest sporo do okoła. Uważajcie PROSZE !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PG Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Hmm... Co tu można dodać poza żalem z powodu śmierci :-( Kochani blagam ostrożnie bo jeśli nie nasze błędy to i tak debili jest sporo do okoła. Uważajcie PROSZE !!!jestem tego samego zdania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja002 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 ja znam skutki tamtego wypadku. koles jechał i chciał podobno postawic na koło(nie wiem dokładnie). ale chyba go zażuciło i wjechał w autobus( czy jakos tak, dokładnie nie wiem). Wiem to że autobus zaczął hamowac i uciekał na pobocze. Zrobił wielkie koleiny na chodniku (praktycznie wyrwał asfalt, nie żartuje bo widziałem te miejce po paru dniach). Ten chłopak prawdopodobnie zaczynał swoja jazde z motocyklem.[*] [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 ja znam skutki tamtego wypadku. koles jechał i chciał podobno postawic na koło(nie wiem dokładnie). ale chyba go zażuciło i wjechał w autobus( czy jakos tak, dokładnie nie wiem). Wiem to że autobus zaczął hamowac i uciekał na pobocze. Zrobił wielkie koleiny na chodniku (praktycznie wyrwał asfalt, nie żartuje bo widziałem te miejce po paru dniach). Ten chłopak prawdopodobnie zaczynał swoja jazde z motocyklem.[*] [*] Czlowieku zobacz date... Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subbar Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 ja znam skutki tamtego wypadku. bardzo cieszymy sie ze odkopales topik po 2 latach i znasz skutki ktore byly opisane na poczatku postu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi