Yogi Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Czesc, Co proponujecie na sobotnia wycieczke: wyjazd rano w sobote i powrot do wawy ok 18? Tak zeby zbytnio sie nie spieszyc a i cos na miejscu zwiedzic, zjeść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jola Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Ja proponuje Kazimierz Dolny nad Wisłą - miejsce może troszke oklepane ale bardzo przyjemne i całkiem niedaleko bo jakieś 150 km. pozdrawiam,Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 A ja bym proponował kwaterę Hitlera - Wilczy Szaniec w Gierłoży. Można pochodzić po bunkrach, smacznie zjeść no i droga piękna, bo przez mazury. Czyli lasy i zakręty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocia Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Ja też Gierłoże polecam. Bardzo dobre jedzonko, gdybym mogła sama bym tam pojechała. Mili ludzie, miła atmosfera. Bardzo dobre restauracje i wyjątkowo tanie.W ogóle tam jest fajnie :clap:Pozdrawiam Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 hmm, gierłoża - nie najgorzej, ale czy czasowo da sie wyrobic? ile tam jest km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Gierłoż leży koło Kętrzyna, a od Warszawy do Kętrzyna jest 220km. Więc spacerowym tepem da się w jedną i drugą strone pojechać i na 18 spokojnie można być w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocia Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Ja w zeszłym roku jechałam 1,5h przy 140km/hAle wracałam ładniejsza droga 2hPolecam ta ladniejsza droge, dluzsza, ale drzewka :clap:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro36 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Jeżeli lubisz miejsca sakralne to polecam Stary Licheń k/Konina. Zbudowana została tam przez ostatnie 10 lat Katedra (wielkością druga po Jasnej Górze). Jest to obiekt nowoczesny i wart obejrzenia. Na mnie zrobił ogromne wrażenie. Ew. zdjęcia na e-maila. Jazdy jest na ok. 4-5 godzin tam i powrotem. POLECAM!! Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro36 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Jeżeli lubisz miejsca sakralne to polecam Stary Licheń k/Konina. Zbudowana została tam przez ostatnie 10 lat Katedra (wielkością druga po Jasnej Górze). Jest to obiekt nowoczesny i wart obejrzenia. Na mnie zrobił ogromne wrażenie. Ew. zdjęcia na e-maila. Jazdy jest na ok. 4-5 godzin tam i powrotem. POLECAM!! Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 A może Żelazowa Wola? Park, dworek....Potem kościół w miejscowości Brochów. Miejsce chrztu F. Chopina? Potem do Puszczy Kampinoskiej np. Witkowice? To miejsce przeprawy wojsk Polskich oraz ciężkich walk w wojnie obronnej 1939r.Potem przez Wisłe w Wyszogrodzie gdzie są piekne widoki ze skarpy na rozlewiska Wisły i wpadającej do niej wtym miescu Bzury. Nastepnie przez Czerwińsk gdzie jest Klasztor i miejsce przeprawy wojsk Króla Jagiełly idących pod Grunwald. Dalej Zakroczym, twierdza Modlin i powrót do Wawy. Druga propozycja to Nieborów i Arkadia, a po drodze moze byc Niepokalanów jak ktos lubi Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Istna jaskinia pomysłów na sezon! Milo sie czyta i z checia skorzystam!Rocia to kiedy śmigamy? Wiadomo, jak wyleczysz kostkę! ;) ;) No ale poważnie, to pomysl Avalona mi sie podoba, tylko nie wiem czy da sie zrealizowac do 18?Po prostu jesli jest duzo do zwiedzania to mozna sie nie wyrobić!Ja sobotnia traske robilem z Wawy rano >> Lublin Zamek i starówka>> Chełm to w zasadzie znajoma i obiadek + mandat i punkty >> Sandomierz starówka (kolo 22giej) i powrót na wawe ( ok 1 w rano w niedziele...hyhyhy). PozdrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocia Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Dual no trzeba smignac ;)Ale ja to nie wiem, lipe mam z ta kostka... ;)Najwyzej za rok ;)To plany mozna juz porobic na cały urlopAle plecak u Ciebie jestem do Bialowiezy, bo sobie obiecalam ;)Ty tez nie byles, to nie marudz tylko jedziemy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 no masz! pojechalem w koncu tak jak Dual ;); najpierw kazimierz dolny, pozniej annopol, sandomierz, lublin i dom; policji to bylo tyle ze szok! ale nie dalem sie zlapac ani razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Dual w sobote taka traske zrobiles? W sobote jeszcze o 14 w celu topienia burej suki zimy jechalem Ci na kole rozkoszujac sie halasem z Twoich LeoVince (dobrze pamietam? hehe) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Nie nie, niestety. Ozzy moje to Devil'e jak ma dusza...hyhyhy :twisted: No nie to była wycieczka w sierpniu w 2004 r z kolegą ze Sztockholmuzrobilismy sobie wypad, ale sie ciut przeciagnął.No i teraz grzeczny jestem czekam az sie punkty wykasuja w sierpniu...hyhyhy. PozdrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi