Atut Opublikowano 11 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2003 MYSLE O ZMIANIE SPRZETA NA NOWY SEZON I CHODZI MI PO GLOWIE TDM 850.CHCIALBYM ZEBY KTOS KTO JEZDZIL TAKIM MOTOCYKLEM PODZIELI SIE ZE MNA SWOIMI OODCZUCIAMI.JAK SIE SPRAWUJE W MIESCIE I NA TRASACH (ILE PALI ) itp. :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 13 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2003 Też bym chętnie pośmigał TDM em, na te pier....e dziury i koleiny to idealny motocykl...chociaż mnie bardziej kręci np. Honda Africa Twin... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atut Opublikowano 18 Lutego 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2003 AFRICA TWIN TEZ SPOKO ALE VARADERO TO JEST SPRZET .MOJ KOLEGA MA TAKIE COS I K..RWA JAQZDA TYM TO SAMA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PRZYJEMNOSC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2003 jexdzi sie super , miłem tylko problemy pomiedzy piotrkowem a łodzia reszta polski ok . :-). Jest super , wysoki, szybki, po prostu super !!!!!!!!!!!, olecam po 96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 23 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2003 Africa wedlug mnie to sprzet dla wysokich ludzi bo ona cholernie wysoka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atut Opublikowano 24 Lutego 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2003 A PRAWDE GODOSZ BRACIE :lol: :lol: :lol: :lol: DLA WYSOKICH TEN SPRZET JEST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GLOB TDM Opublikowano 1 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2003 JEZDZE TDM OD CZTERECH LAT Z PRZERWĄ ROCZNĄ PONIEWASZ MYŚLAŁEM ŻE JEST WYGODNIEJSZEGO I BARDZIEJ UNIWERSALNEGO, ALE NIESTETY SIE MYLIŁEM I SPOWROTEM ŚMIGAM TDM-Ą. SPRZET JEST OK , MAŁO SPALA , WYGODNY, ŚWIETNIE SPISUJE SIE NA TRASIE, A DYNAMIKI PO MIESCIE TESZ MU NIE BRAKUJE. PEŁEN UNIWEREK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2003 TDM-ka jaknajbardziej !!! Ujeżdżam rocznik 93. Bardzo wygodna, mocy wystarczy. Spokojna jazda owocuje spalaniem w okolicy 6 litrów. Jest dość wysoka i musisz brać to pod uwage, szczególnie że Diversion to całkiem inna bajka. 230 kg. musi budzić respekt szczególnie mało doświadczonych kierowców. Prowadzi się doskonale zarówno w mieście jak i na trasie. Niepozorna owiewka daje naprawde niezłą ochrone przed wiatrem. Pasażer nie powinien narzekać ma całkiem wygodnie. Głośno pracująca skrzynia to standart. Większych uwag nie znajduje. Polecam modele powyżej 96' - mają większy zbiornik 21L. Konieczna i centralna stopka i szerzej rozstawione lusterka przy barczystych kierowcach. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atut Opublikowano 3 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2003 DZIEKI ZA INFORMACJE !!!!! PLANUJE SPRAWIC SOBIE TDM PO 96 I MYSLE ZE BEDZIE TO TRAFNY WYBOR :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: JAK TAK DOBRZE O NIEJ MOWICIE TO MI INNEGO POZOSTAJE 8) 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi