PROC Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Boniek ja też będę w Aleksandrowie.Może też uda mi się zakombinować jakieś miejsce na stronie centrum.Pozdrawiam do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Boniek ja też będę w Aleksandrowie.Może też uda mi się zakombinować jakieś miejsce na stronie centrum.Pozdrawiam do zobaczeniaTo fajno. Tak jak pisałem nagram parę płytek to kto będzie chciał to sobie filmik weźmie. Chwilowo jeszcze nie wiem czym, ale przyjadę :) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 8 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Boniek - ja bede z Ruda Nadrzewna w Aleksandrowie to zapisuje sie na jedna plytke. Do zobaczenia.Tommi - ja zrzucalem zdjecia przez Java a nie ten drugi sposob (nie wiem jak Ty robiles) bo przez ten drugi tez sie nie ladowaly. Tylko jak bedziesz zrzucal przez Java to nazwy zdjec nie moga miec polskich znakow wiec je zmien jak takowe masz, ale tam wszycho jest napisane. [ Dopisane: 30-09-2005, 12:12 ]Dzis wrzucilem zdjecia TommiegoSa wypas.http://jarek.jan.dobrebopolskie.com/Jest co ogladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 troszkę to trwało ale w końcu się udałoJarek wrzucił nasze fotki na serwerek i już można oglądać :( P.S. jeśli ktoś z Łodzi chce zdjęcia w lepszej rozdzielczości to musi ładnie poprosić Jarka, bo On dostał płytkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 .... należą się Wam wielkie brawa :!: :( ;) :( zróbmy coś takiego w Kraku albo gdzieś tu blisko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 3 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Oczywiscie jak ktos ma zyczenie to mu zrzuce wszystkie na plytke tzn. moje, od Tommiego, Stoldara, Liska i filmik od Bońka.Na serwerze www.dobrebopolskie.com sa w takiej jakosci jak na plytce tylko trzeba kazde zdjecie otworzyc no i ewentualnie kopiowac.Nie wiem jeszcze co ze zdjeciami Siwego bo wiem ze robil a na razie nic sie nie odzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoldar Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 W nowym numerze MOTOCYKLA z października br. jest mała wzmianka, chyba na 4 stronie o imprezie w Grotnikach.PozdrawiamDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 3 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 W nowym numerze MOTOCYKLA z października br. jest mała wzmianka, chyba na 4 stronie o imprezie w Grotnikach. No wlasnie WZMIANKA!!! Ja im wyslalem narmalna relacje z imprezki tak jak prosili i chyba 4 czy 5 zdjec (m.in. wspolne, na ktorym dzieciom najbardziej zalezalo) a tu taki artykulik. Kurde-niektore ogloszenia zajmuja wiecej miejsca.Mam zamiar do nich napisac ze dzieci sa zawiedzione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoldar Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Oj, szkoda, że nie pokazali naszego wspólnego zdjęcia :P .To co jest też jest śmieszne :lol: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Znalazłem wzmiankę dopiero za drugim razem :P Liczyłem na trochę więcej, ale cóż zrobić. Lepsze to niż nic. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 5 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Napisalem do nich czy mogliby zbiorowe zdjecie walnac w nastepnym numerze. Niestety druk czasopisma ma swoje prawa i jest to niemozliwe.No coz moze nastepnym razem? Mozliwe ze juz pismo bylo niemalze zamkniete i tylko tyle miejsca mogli wydusic prze puszczeniem do druku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 wazne ze zarobili na ogloszeniach a nie tam beda tracic miejsce i tusz na artykul o domu dziecka.... i czy to nie jest za przeproszeniem posrane? o tym powinni napisac cala strone i dac pare zdjec duzego formatu...!swoja droga to cel byl naprawde bardzo szczytny... i az dumny z tego wszystkiego jestem... mam nadzieje ze w przyszlym roku wypali podobna impreza i ja postaram sie na niej byc.. coprawda na 80ccm, ale to tez motor...(ek):D a tym razem nie moglem... rodzony brat sie zenil...:/ a tak swoja droga to ile generalnie jednosladow tam bylo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 10 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Co do artukulu to mozliwe ze jest w tym troche mojej winy bo redakcja musie zamknac numer do danego dnia zeby innego konkretnego dnia mogl on wyjsc. Mozliwe ze moj e-mail doszedl do nich nieco juz pozno.Jak powiedzial Iwaszkiewicz:"Człowiek uczy sie cale zycie ... oprocz lat szkolnych."Bardziej doswiadczenie, za rok zrobimy to jeszcze lepiej.Co do rumakow to dzieci naliczyly 23 motocykle i jakies 10 skuterow wiec chyba nie bylo zle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 a ja tam się cieszę, że w ogóle się cosik ukazało ! bo sceptycznie do tego podchodziłem ! zdjęcie było, opis był - mi wystarczy ! :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 13 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Ja w sumie tez sie ciesze bo mogli w ogole nic nie napisac.Bo np. zapraszalem na impreze tvp3 z Lodzi i Gazete Wyborcza to nawet nie zadzwonili, nie napisali. Nic!!!Tak jak pisalem nie chodzi przeciez o rozglos ale o pokazanie innym ze motocyklisci to nie tylko ci z programow Uwaga, Interwencja i inne badziewia gdzie sprzedaje sie ludziom sensacyjki i wszystkich wrzuca do jednego wora. [ Dopisane: 04-11-2005, 10:58 ]No i są już zdjęcia od Siwego. Oto ich lokalizacja: http://yareck.fajnafotka.pl/Teraz to już wszystkie, chyba że ktoś robił jeszcze i się nie ujawnił.Siwy! Wielkie dzięki za fantastyczny filmik z paradki z Twojego ślubu.Ze zdjęciami jest jeszcze jakis klip avi ale nie moge go otworzyć. Co to za klip?Acha: gdyby ktoś chciał wszystkie zdjęcia i filmik od Bońka na płycie to piszcie na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi