zup Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Czesc mam pytanko. Ma ktos pojecie gdzie jest znak na wale do ustawienia rozrzadu w intruzie 800?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Po lewej stronie na bocznej pokrywce masz taką aluminiową śrubkę. Wykręcasz ją. Pod nią jest śruba na wale korbowym i tam są znaki FT (Forward Top) RT (Rear Top), to ich własnie szujasz, musisz je pokryć z wycięciem kryzie zaraz za gwintem śruby którą na początku odkręciłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zup Opublikowano 28 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 tylko chodzi mi o ustawienie wałków. Nie wiem gdzie na wale jest znak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 tylko chodzi mi o ustawienie wałków. Nie wiem gdzie na wale jest znak. Podejrzewam, że tak jak w moim byłym VS700, na kole zębatym wałka rozrządu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi