zibiano Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 witam , ja w temacie wymiek mi ten walek, a raczej sie zuzyl juz i zabki sie zjechaly, czy lepiej kupic nowy firmowy (jesteem za) czy lepiej dorobic gdzies w fachowym warsztaciei tak trza wyjac silnik z ramy, masakra, a sezon juz w pelnico Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Nie dorobisz takiego wałka, musisz kupiuć. Problemem może być cena, dowiedz się w serwisie. Myślę, że będziesz musiał się ratowaz używką. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 do Kawy KLR 650 kosztuje cos ok 500 - 600 zl ja mam przyspawana zebatke zdawcza do walka ale akurat to sobie przerobie i nie bede musial kupowac walka jak widac ludzka glupopta nie zna granic na szczescie zestaw napedowy nowy i do zimy pochodzi chyba ze z silnikiem by sie cos dzialo :/ Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 29 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 dzieki za odpowiedz !!sluchajcie mam teraz kolezanke w Japonii, mogla by mi ten wałek zdawczy kupic tam !!! tylko jakis adres musz jej zalatwic jakiegios magazynu czy jakos??? dajcie znac jak takowy adres macie gdzies!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 29 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 jeszcze jedno, lepiej szukac we wloszech bo w japoni "królują" 250 i 400, a Africa byla produkowana we Włoszech. i mila niespodzianka !! impotrer czesci Hondy powiedzial ze na te czesc bede czekal 2 dni (czyli ile????????? ):)ponoć sie zmienia na lepsze !!!pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 heh ja w motobocie na termostat do kawy czekam miesiac i jeszcze napisali ze... zaginela im paczka w niemczech i maja to z laski swojej wyjasnic myslalem ze ich za..bie chba sie go nie doczekam i 130 zl w plecy :twisted: :twisted: :D :D Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi