kakanogaja Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 No ja juz od 3 lat smigam na gpz 400r i jestem bardzo bardzo szcesliwy zmiesci sie w korku wszedzie p[rzyspieszenie ma niezle zwrotna w miare i wkoncu pierwszy sportowy motocykl chlodzony ciecza!!!!!! jezdze tylko na nim wszystko zalatwiam na nim deszcz czasami sniehg mi nie straszny choc kolanka juz to czuja. Teraz w dlugi week bylem na niej w pradze nic mnie nie zawdiodla i za to jaka wygodna w tym sezonie juz 2400km trzasnolem a przez trzy latka 21000. pozdrawiam. " Niech GPZ ta bedzie z toba" Pytanie jak dodac zdjecie do swego nicku oczywiscie mojej gpz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 No ja juz od 3 lat smigam na gpz 400r i jestem bardzo bardzo szcesliwy zmiesci sie w korku wszedzie p[rzyspieszenie ma niezle zwrotna w miare i wkoncu pierwszy sportowy motocykl chlodzony ciecza!!!!!! jezdze tylko na nim wszystko zalatwiam na nim deszcz czasami sniehg mi nie straszny choc kolanka juz to czuja. Teraz w dlugi week bylem na niej w pradze nic mnie nie zawdiodla i za to jaka wygodna w tym sezonie juz 2400km trzasnolem a przez trzy latka 21000. pozdrawiam. " Niech GPZ ta bedzie z toba" Pytanie jak dodac zdjecie do swego nicku oczywiscie mojej gpz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Witajcie GPZty! ;) nie chciałem zakładać nowego tematu... mam na oku dwa GPZty http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M44660http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=510953465 ta druga jest z mojego miasta ale jej nigdy nie widziałem... co myślicie o tej kierze ? i w ogóle... warto ? co z tym 5 biegiem... na co szczególnie zwrócić uwagę przy kupnie używanego GPZ Pozdrawiam i z góry dzięki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Witajcie GPZty! :P nie chciałem zakładać nowego tematu... mam na oku dwa GPZty http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M44660http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=51090020 ta druga jest z mojego miasta ale jej nigdy nie widziałem... co myślicie o tej kierze ? i w ogóle... warto ? co z tym 5 biegiem... na co szczególnie zwrócić uwagę przy kupnie używanego GPZ Pozdrawiam i z góry dzięki ;) pierwszy link jest już nie aktywny, a co do drugiego to lepiej wziąć ze sobą mechesa ale on znowu chyba i tak dokładnie nie sprawdzi czy to wina popychacza. Ja wolałbym odpuścić i szukać dalej czegoś lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 pierwszy link jest już nie aktywny szkoda bo jeszcze wczoraj był... no trudno.. fakt... dzięki za opinie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 No i ja dołączam do waszego grona! złoto-czarne Kawasaki GPZ 600R z 1990 r. :P Zdjęcia w pon. 8) Szerokiej drogi! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 WITAM WITAM no moja gpz 400r jest cudo ani razu nie zawiodla i pieknie chodzi i jeszcze czasami cos na zakrecie mozna korekte zrobic a poszlec uuuu bardzo jestem do niej przywiazany i naprawde polecam ten motorek oczywiscie jesli ktos dostanie w dobrym stanie! jak to mistrz yoda by powiedzil "NIECH GPZ-eta BEDZIE Z TOBA" :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 "NIECH GPZ-eta BEDZIE Z TOBA" :twisted: z Tobą również... szukałem serwisówki itd. na necie i nie mogę znaleźć do mego GPZta... nawet na emule nie znalazłem :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Ja mam serwisowke ale ksero.Jak cos to moge skserowac i podeslac Ci.Niestety nie mam schematu instalacji a jest mi bardzo potrzebny.Moze macie cos takiego do ZX 600 A??Bym był bardzo wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Złoty posłałem Ci wiadomośc na PW. Zdjęcia mojego Kawacha już wrzuciłem na bikepics. (link w podpisie)z czasem będzie ich coraz więcej ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAREK66 Opublikowano 23 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Panowie szukacie serwisówek do GPZ 600R(ZX600 kod producenta) poczytajcie GIEŁDĘ MOTOCYKLOWA tam się ogłasza facet który zajmuje tym posiada on wersję niemiecką z schematami mechanicznymi i elektrycznymi jest to zkserowana serwisówkę na płycie ,pozdrawiam Marek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 ja ni schprechu ;) only english ;) dzieki Marek za info - poszukamy - zobaczymy... ;) a Ty nie masz czegoś na dysku ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Dajcie numer jak mozecie to kupie sobie bo instalacja mi jest potrzebna:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 najpierw to ja tą gazetę muszę kupić... albo skoczyć do Empiku i przegladnąć na co nie mam za bardzo czasu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Ma ktos moze manuala do GPZ 600R?Interesuje mnie tylko oznaczenie lub rozmiar simeringa przy dzwigni zmiany biegow, bo cieknie mi olej....Moze ktos z was poratuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi