Klaus Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Jestem naprawdę miło zaskoczonyMotocykliści to dobra rodzinaSerdecznie dziękuję za odpowiedzi i pomoc jaką zadeklarowali koledzy w ciągu tylko 1 dnia i to przez internetTo jest poprostu super.Ponieważ należałem do kilku stowarzyszeń i odwiedzam kilka forum to jednak tutaj było błyskawicznie i dotego nikt niezadeklarowałÂ xe tylko za kasę da się coś zrobić.Podobnie jest na riders.pl Jest super Get your motor runnin'Head out on the highwayLookin' for adventureAnd whatever comes our wayYeah Darlin' go make it happenTake the world in a love embraceFire all of your guns at onceAnd explode into space I like smoke and lightningHeavy metal thunder Racin' with the windAnd the feelin' that I'm underYeah Darlin' go make it happenTake the world in a love embraceFire all of your guns at onceAnd explode into space Like a true nature's childWe were born, born to be wildWe can climb so highI never wanna die Born to be wildBorn to be wild Drogie koleżanki i DRodzy KoledzySzerokiej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiuniemowa Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 Ta zgadzam sie z tym, ja też odwiedzam kilka forów, i to jest zdecydowanie najlepsze, a raczej ludzie tutaj sa najżyczliwsi. Pomoc błyskawiczna, zorientowani we wszelakich tematach ludzie, życ nie umierac :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisiek Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Ta zgadzam sie z tym' date=' ja też odwiedzam kilka forów, i to jest zdecydowanie najlepsze, a raczej ludzie tutaj sa najżyczliwsi. Pomoc błyskawiczna, zorientowani we wszelakich tematach ludzie, życ nie umierac :clap:[/quote'] A może jest tutaj mniej chamstwa, złośliwości i łapania za słówka :?: 8) Miłego łyk.....end.....u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi