paho Opublikowano 26 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 musisz powybijac tulejki z miejsc gdzie przychodzą śruby do mocowania silnika w ramie......ale delikatnie jakimś drewnianym kołkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekrudy Opublikowano 28 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 takie pytanie jeszcze... co to jest za śrubka :?: mam ją też odkręcić ? ledwo 3 obroty zrobilem i juz mi ręka wysiada , tak mocno trzyma :oops: jak ktoś nie widzi fotki to : http://bili_junior.webpark.pl/silnik.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Hmmm nie widze fotki :| Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 to nie śróbka ;) ..... musisz tylko te wszystkie szóstki powykręcać co teraz co na wierzchu są ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekrudy Opublikowano 28 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 No juz wykrecilem ;) tylko sie zastanawiam od czego to jest :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Ja może bym pomógł, ale nie wyswietla mi sie fotka. :? Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrek:) Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Ja gdy pierwszy raz rospalawialem silnik to kozystalem z zółtej książki i sobie jakos poradzilem :) Nawet jak Ci sie wszystko wysypie to powinienes sobie poradzic. To naprawde nie jest skomplikowane :) U mnie bardzo duzo sily trzeba bylo uzyc do rospolowienia. Troche sie posilujesz i napewno sie rozkleji :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekrudy Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Dzięki wszystkim za cenne wzkazówki :P Jak rozpołowiłem to wał chodzi normalnie !! nic tam nie widzialem, i co zloze i znowu sie zablokuje ;) co to moglo byc , moze wyleciało jak rozpolowiłem hehe . Przy okazji wymieniam simmeringi i tarcze cierne sprzęgła. zębatki skrzyni są w zajebistym stanie, także tylko tyle wymienie ;) Dzięki jeszcze raz za wszystko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekrudy Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Dzięki wszystkim za cenne wzkazówki ;) Jak rozpołowiłem to wał chodzi normalnie !! nic tam nie widzialem' date=' i co zloze i znowu sie zablokuje ;) co to moglo byc , moze wyleciało jak rozpolowiłem hehe . Przy okazji wymieniam simmeringi i tarcze cierne sprzęgła. zębatki skrzyni są w zajebistym stanie, także tylko tyle wymienie ;) Dzięki jeszcze raz za wszystko :P[/quote'] P.S Proponuje zmienić nazwe tematu na ( rozlopowienie silnika rometa:) ) P.S Przepraszam ze 2 razy ale zamiast edytuj dałem cytuj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi