Greedo Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Leszcze... tylko ja i sz6sty dzis nie dalismy plamy :D jakies 50 km zrobilemw ogole to ponad 200 w sezonie 2005 EDYTOWANE w wyniku wyraźnych nacisków i presji użytkowniczki AGHII która to zrobiła dziś AŻ 83,4 kilometra! Przepraszam ja tez publicznie za to niewybaczalne niedopatrzenie podaczas redagowania mojego posta :clap: " możesz napisać, że byłąm poruszona i zbulwersowana jak przeczytąłam tego posta :D " - Wyraźna sugestia co do treści wprowadzonej zmiany :D mea culpa :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gramlin Opublikowano 24 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 no to ja proponuje sie ustawic w niedziele po kosciele kolo 14 na latanie, kots sie pisze? oczywiscie jak bedzie pogoda:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Mam nadzieje ze nietylko na naszym forum są Piecuchy, i powydziczamy sie w conajmniej 5 motkow na miescie ( lub poza nim) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 czy forum ma gdzieś miejsce motocyklowych spotkań? pytam o wawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 2oo Ul.Tunelowa :clap:lub http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=23587 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Leszcze... tylko ja i sz6sty dzis nie dalismy plamy :D jakies 50 km zrobilemw ogole to ponad 200 w sezonie 2005 EDYTOWANE w wyniku wyraźnych nacisków i presji użytkowniczki AGHII która to zrobiła dziś AŻ 83' date='4 kilometra! Przepraszam ja tez publicznie za to niewybaczalne niedopatrzenie podaczas redagowania mojego posta :D " możesz napisać, że byłąm poruszona i zbulwersowana jak przeczytąłam tego posta :D " - Wyraźna sugestia co do treści wprowadzonej zmiany :D mea culpa :D[/quote'] Greedo na przyszłośc radzę uważnie czytać posty, powyżej wyraźnie napisałem iż w dniu 23.03.05r. przejechałem 200 km :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi