Niki4 Opublikowano 19 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2005 Znajdziecie go w SM (76-78). Co sądzicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 19 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2005 a moze zapodasz cos dokladniej ajki numer SM ktora strona. bo sadzac po twoim pytaniu to widze ze na stronie 76-77 jest sokoł 1000 M111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki4 Opublikowano 19 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2005 Chodziło mi o nr 4/05, strony jak wyżej. Znajduje się tam gsx-r przerobiony na choppera. Co śądzicie op przerabianiu ścigów na choppery? Kiedys w gazecie był chopper przerobiony na naked i mi sie podobał. Mi podobają się tylko te choppery które są spokojne i maja fałki. Ten nie ma widlaka, za to jest supermocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 19 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2005 wkasnie wrocilem ze sklepu ze swiazutkim SM faktycznie jest to cos. Ta kierownica to o dupe rozbic za wysoka, ciekawe jak wpadnie w jakas dziure to pewnie sie robi jak w kolarzowce :D kiedys mialem okazje jezdzic na wysokiej kierownicy - niewygodnie!! Jestem pelem podziuwu dla wlasciciela tego sprzeta za wytrwalosc z rekami wyzej niz barki. PS zajebisty zbiornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 19 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2005 Sprzęt jest ogólnie całkiem klimatowy. Kierownica jest rzeczywiscie troche przesadzona ale co kto lubi. Reszta motorka jest bardzo ładna a zbiornik to prawdziwy majstersztyk. Troche więcej chromu niższa kiera i piękny sprzęt. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi