Meydey Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 No wiem, żeby nie oszczędzać, ale u mnie w mieście nie ma nigdzie żadnego oprócz TT i jakichs tam orlenowskich. Mam 1L TT i mysle, że to wyjeżdze, a pózniej spytam sie w sklepie czy nie można zamówić R2. Małe pytanie do Madridera - czy ta hurtownia jest gdzieś blisko ciebie czy poprostu zamawiasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 hurtownie mam w bialymstoku, tam gdzie mieszkam, raz bylem i pytalem o R2 to cos narzekali ale cene mi strzelili na poziomie 32zl , cena namierzona w sklepach : 37-45zl, srednio ok 40zl, nie wiem jescze jak z kupnem r2 w hurtowni na sztuki( na to narzekali, ze 1l to malo,zeby wziac z 5),ale mysle ze dali by sie ugadac bo czesto tam biore arala do hondy i bralem juz nawet po 1szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Castrol Super TT to olej mineralny, więc jeśli Castrol TT to jest to samo to nie jest to półsyntetyk tylko mineralny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 SHEL ADVENCE 2T SINTETIK polecam dobry,w miare tani(28-35zł) i nigdy mnie nie zawiódł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Juz sie zdecydowałem na TT i R2 na zmiane, bo tylko takie sa u mnie do dostania (R2 i tak musze zamawiać). Mam nadzieje, że maszynka będzie bardzo dobrze chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 A nie rozszczelni to silnika jeśli będziesz używać oleju mineralnego i syntetycznego na zmiane ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 nie rozszczelni bo to bedzie olej do mieszanki i jescze o takiej opcji nie slyszalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi