Yogi Opublikowano 17 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 Na obejmy (obojętnie z czego) można nasunąć koszulki termokurczliwe.Kolor można dopasować każdy, a rama się nie porysuje i nie będzie rdzewieć. Koszulka fi 25 mm kosztuje ok. 3 zł za metr w sklepie elektrycznym. Dostępne są chyba do fi 50 mm, ale mogę się mylić. dobry pomysl. do tej pory mialem kawalki detki, ale koszulki beda zdecydowanie lepsze w Niemczech to ja sie chyba nie pokażę moim motocyklem; bo wlasciwie to za wszystko mogą mnie zwinąć - porażka; w innych krajach tez tak jest ?? nie mam znaczka E i juz haaaaalt a do Poznania chyba nie bede sie pchal zeby plug zamocowac ;) - sam bede kombinowal; pomysly juz sa to najwazniejsze a poki co JESTEM CHORY NA GRYPĘ!!!!!!!!taki moj poczatek sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 Z customami w NIemczech to chyba troche inna sprawa, bo przecież jest wiele niemieckich firm znanych na całym świecie, jednak ciekawy jestem jak to jest prawnie w Nimczech załatwione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 tak wiec u nas w niemczech... :lol: (takie jakies modne powiedzenie "polskich niemców") na kazdym skrzyzowaniu stoi polizei z lornetka X100000 i patzrzy czy na wszystkim jest E-mark. faktycznie przepisy sa moze troche bardziej rygorystyczne ale bez jaj. nikt nie zdejmuje na przegladzie kazdej dodatkowej niestandardowej czesci i nie sprawdza czy byla poprawnie montowana. :lol: znajomek mial auto i troche mu w podłodze dziura wyskoczyla w tych niemcach no i na przegladzie panowie powiedzieli nein nein haften zi biten :D powpadl do garage spawarken w renken i ostre smarki musiał postawic zeby widzieli ze zaspawane. maja halo i juz ale BEZ PRZESADY!!!! Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi