zazu Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 Tak jak w temaciePotrzebuje tłok(i cala reszte sworzen i zabezpieczenia) do mojej aprili af-1 125 92r Przegladalem kilka adresow ale mysle, ze moze ktos taniej jeszcze sprzedaje Z gory dziekuje za kazdy kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 Tak jak w temaciePotrzebuje tłok(i cala reszte sworzen i zabezpieczenia) do mojej aprili af-1 125 92r Przegladalem kilka adresow ale mysle, ze moze ktos taniej jeszcze sprzedaje Z gory dziekuje za kazdy kontaktTanio przeważie znacza mniej wytrzymałe. Ja tam bym zainwestował w dobry i markowy tłoczek np Vertex. Wikększy wydatek napewno sie zróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 nie kupuj jak najtanszego tloka, puzniej mozesz miec przez to jeszcze wikrze wydatki.... zobacz na www.wilmat.torun.com.pl tam cos kiedys widzialem ale to pewnie niejest towar najwyzszej klasy....POWODZENIA! Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazu Opublikowano 11 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 Ja kupie tłok firmy meteor lub vertex, ale wybiore meteroa poniewaz jest tanszy i duzo sie nie rozni od vertexa, na pewno bedzie slabszy ale do bani meteory nei saPoniewaz wiekszosc ludiz jezdzi na nich w kalsie 125cm i sobie je chwalaA wymiania tłoka nie bedzie konieczna poniewaz tłok mam dobry a sam piersceinei sie wytarly i spocily Wiec jak by ktos wiedzial gdzie sprzedaja same piersceinie to bym byl bardzo wdzieczny Pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 wymiana samych pierscieni to nie najleprzy pomysl, jest zasada ze wymienia sie wszystkie elemety ktore ze soba wspolpracuja Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazu Opublikowano 11 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 widziales moj tlok :?: no chyba, ze jestes wrozka i sam lepiej wiesz jak on wyglada to looz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 po prostu yago przedstawil rozwiazanie optymalne .ale wiesz yago u nas szczesliwych posiadaczy MZ tlok i pierscienie to wydatek rzedu 50 zl a w tych APRILIACH i innych sprzetach tego typu to jest jednak nie maly wydatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazu Opublikowano 12 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 Tlok to wydatek 200-300złSame pierscienie 50-80złA jesli tlok mam dobry to po co kupowac drugi aby lezal :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 orietuje sie mniej wiecej ile kosztuja tloki do tego typu sprzetow... powiedzialem tylko jak to powinno wygladac i jaka jest zasada... Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi