swiruradom Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 szukam rozmiar S (55-56) czarny ' date=' za rozsadne pieniądze[/quote']Ja mam takowy: UVEX master rozmiar S czarno-srebrny, szybka z antifogiem ... fotki na e-maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 jak sie dobrze poszuka to sie znajdzie.osobicie wyszukalem na gieldzie CABERGA za 30 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Ja wylicytowałem na allegro CABERGA za 8 zeta :mrgreen: Co prawda jest nieco sfatygowany i nie ma szybki, no ale zawsze... :roll: Dla przygodnych pasażerów, jak znalazł :-D :-D :) :twisted: :D Teraz szukam na przyszły sezon nowego garnka dla siebie i swojej panny, oczywiście nówki :roll: Z tego co widziałem, to trzeba się liczyć z kwotą pod 300 zeta za sztukę, żeby wyrwać coś rozsądnego... Jeżeli ktoś mógłby polecić jakiś fajny i solidny model poniżej tej kwoty, to będę wdzięczny (tak wiem, powstało 100000 tematów o kaskach... dlatego nie chce mi się ich wszystkich przeglądać... i tak każdy swoje chwali, więc ciężko się na cokolwiek zdecydować :P;):P;):);) )pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 ... i tak każdy swoje chwali' date=' więc ciężko się na cokolwiek zdecydować ) [/quote']a moze chcesz fajna kurtke na motor albo sam motor?? :-) jesli tak to przypadkiem mam na sprzedaz :-) pzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gladiator Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 a moze chcesz fajna kurtke na motor albo sam motor?? dzieki wszysko mam tylko kasku potrzebuje byleco i tak na sezon to cos sobie kupe fainego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskółeczka Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Ja właśnie sprzedaję 2 kaski:swój i męża, były na allegro kask FM czarny-mat rozm.S -200złhttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=69331655 Caberg Classico srebrny rozm.S -150zł http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69207911 Caberg ma małe pęknięcie na zatrzasku od szybki(ale to nie przeszkadza w użytkowaniu)-zatrzaskamożna dokupić Więcej info:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Utkwiła mi we łbie jedna myśl" Na ile cenisz swoją głowę za tyle kup sobie kask" coś w tym stylu , czy jak to tam leciało :-D Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi