zurek1976 Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Hej!Ja już odbyłem poważną rozmowę z moim psem - jeśli ciągnie ze mnie łacha i zrzuca sierść tylko żeby mi narobić nadziei, to ja się z nią policzę! :) i ogolę na łyso! Moja Suzi prawie gotowa - jeszcze tylko trzeba przyjrzeć sie zawieszeniu, ale to wymaga nieco suchego asfaltu... No cóż - czekam. Pozostają mi tylko filmy o śmiganiu na pięknym, czarnym i suchym asfalcie.... Kurcze, może się przeniesiemy na Florydę?? :) Może urządzimy małe spotkanie w jakimś pubie? Ja co prawda nie mam tu wiele do gadania, bo nowy jestem i jeszcze nieźle żółtodziobem pachnę :oops: ale taka mała propozycja - rozgrzać marzenia przy perlistym napoju... :?: pozdr.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 7 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 to miało być na HALO SZCZECIN. Przepraszam za zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 spoko zurek dawaj do Wrocka wypijemy nie jedno w motocyklowym klimacie :) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 spoko zurek dawaj do Wrocka wypijemy nie jedno w motocyklowym klimacie :) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 8 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Hej!A wiesz, że chętnie? Któregoś dnia mnie napadło żeby skoczyć na moto do Wrocka. Szczegół, że był to 22 stycznia, lało i było jakieś 3st.... :roll: Obiecuję, że któregoś dnia przyjadę! :) Pozdrowienia i proszę piwko w moim imieniu na ryneczku! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 :D Will be in touch :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 Ja mam zamiar wybrac sie na motorkach do BARU jeszcze tam niebylem.Mysle ze zwerbuje jeszcze jakis kumpli na ta wyprawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 Do baru :?: 8O Chyba was..... :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 BAR to przereklamowana "speluna" - niewarto, we Wrocku jest o wiele więcej lepszych knajpek i knajpeczek :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 No niewiem niebylem i chce sie przekonac.Bede sie staral azeby zebrac jakas ekipke i zrobic wypad do Wrocka bo droga bardzo dobra takze ... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Mało zakrętów, no ale przynajmniej zobaczysz ile ciśnie nowy nabytek ;) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 do baru ????? 8O no troche was ponioslo... Zadne wroclawiak chyba jeszcze tam nie byl i watpie zeby sie wybieral pomimo ze sa teraz 2 bary :P heheCiekawa sprawa ze kazdy z poza wrocka mowi tylk o barze . "KNAJPA NA SKALE KRAJOWA" :? lepszych knajpkow ci u nas jak mrowkow a bar sobie podarujcie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Mało zakrętów, no ale przynajmniej zobaczysz ile ciśnie nowy nabytek ;) Noo wkoncu trzeba mu kosci rozprostowac :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi