Dual Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 No proszę! A ja nie wiem jaki mam czas i pewnie szybko sie nie przekonam!Moze kiedys w koncu zawitam na taka imprezkę!A ja jezdze sobie rekraacyjnie wiec pewnie VS by mnie wyprzedzil...hyhyhy :P PozdrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Grunt to żeby dobrze wystartować. Nawet czyms takim jak Intruder jest dosyć ciężko to zrobić bo staje na koło (do 2 biegu :lol:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 23 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 W zeszlym roku jakas hadecja niezle tam zapodawała. chyba sportster jakis. tak czy tak warto warto warto. A tak przy okazji ma ktos moze jakies dokladniejsze namiary na impreze bo zapodałem temat tylko dla tego ze uslyszalem w telewizorni ze ma byc i ze 1 maja ale nic wiecej nie wiem na ten temat.moze mi ktos chociaz poda linka do jakiejs strony na w/w temat? :oops: albo ktos moze powie jak mam tam qrna dojechac :oops: Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Mówisz - masz:http://www.sss.org.pl/index.php?kat=0&view=3;3d;156;1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 No to jeszcze kilka filmików zza wielkiej wody. Spoójrzcie jakie czasy i prędkości koleś wykręca (predkość jest podawana w MPH). Bart_b -> sportster 1200 po nieiwelkich przeróbkach może miec nawet 90 KM na kole. Objedzie większość japońskich chopperów i power cruiserów. 2 lata temu na zlocieAmazons był koleś Sportem 1000 (lata 70-te) z żeliwnym silnikiem. Olej sączył się z pod każdego dekla. Ale jak to zap...ło. Kumpel próbowął się z nim Dragstarem 1100 i niebył w stanie za nim nadążyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Organizator: Stowarzyszenie Sprintu Samochodowego, www.sss.org.pl 01,05,2005-wyścigi na 1/4 mili - Otwarcie Mistrzostw Polski 2005 oraz Pucharu Dunlop'a 2005 Lotnisko Bemowo, Warszawa (Ten sam teren na którym odbywa się otwarcie sezonu motocyklowego :clap: ) Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 24 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 No to jeszcze kilka filmików zza wielkiej wody. Spoójrzcie jakie czasy i prędkości koleś wykręca (predkość jest podawana w MPH). Bart_b -> sportster 1200 po nieiwelkich przeróbkach może miec nawet 90 KM na kole. Objedzie większość japońskich chopperów i power cruiserów. 2 lata temu na zlocieAmazons był koleś Sportem 1000 (lata 70-te) z żeliwnym silnikiem. Olej sączył się z pod każdego dekla. Ale jak to zap...ło. Kumpel próbowął się z nim Dragstarem 1100 i niebył w stanie za nim nadążyć. czyli jaki morał z tego plynie??Niutonometry bracia niutonometry :clap: Troche se chłopaki kasująza wiazdówke :? :? :? 30zł to chyba troche przesada Dzieki za info cna temat stronki. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość djderill Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 Panowie wybrac sie warto ze wzgledu na Fakt ze sąosobne wyscigi dla motocykli i beda startowac Motocykle z Podtlenkiem Azotu z naszego Teamu juz testujemy system nitro ale jest problem z utrzymaniem motocykla na 2 kołach ale mam juz na to pomysl i bedzie spoko w klasie Moto bedzie 200KM :lol: Pozdrawiam i zapraszam na 1 Maja :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 26 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 No to jeszcze kilka filmików zza wielkiej wody. Spoójrzcie jakie czasy i prędkości koleś wykręca (predkość jest podawana w MPH). Bart_b -> sportster 1200 po nieiwelkich przeróbkach może miec nawet 90 KM na kole. Objedzie większość japońskich chopperów i power cruiserów. 2 lata temu na zlocieAmazons był koleś Sportem 1000 (lata 70-te) z żeliwnym silnikiem. Olej sączył się z pod każdego dekla. Ale jak to zap...ło. Kumpel próbowął się z nim Dragstarem 1100 i niebył w stanie za nim nadążyć. zgadzam sie w 100% Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUTER Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 Panowie wybrac sie warto ze wzgledu na Fakt ze sąosobne wyscigi dla motocykli i beda startowac Motocykle z Podtlenkiem Azotu z naszego Teamu juz testujemy system nitro ale jest problem z utrzymaniem motocykla na 2 kołach ale mam juz na to pomysl i bedzie spoko w klasie Moto bedzie 200KM :lol: Pozdrawiam i zapraszam na 1 Maja :clap: Lece zakupić turbinę, eter i przednie koło z ołowiu :? Raz wystartowałem na 1/4 i tu nie są aż tak ważne moce i moment obr tylko wyczucie maszyny. Ja w każdym razie się nie popisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość djderill Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 A kto powiedział ze mam nie wyczutą maszyne :?: mamy profesionalne uzadzenie GPS do mierzenia czasów i w porównaniu z seria jest lepiej o 1-1,5s na 1/4mili problem jest taki ze nie mozna na 1biegu właczyc nitro i do prawie konca 400metrów motor jedzie na 1 kole... ale czasy klasy 600ccm beda sporo lepsze od seryjnych motocykli z klasy ponad 1000ccm wiec jest warto nawet niechce pomyslec co było by w klasie ponad 1000ccm z nitro :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 31 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 kiedys koles zapodał filmik w ktorym smigała hayabusa z turbina VS seryjna ZX 12 W skrócie przy daniu manety kawa wygladała jak by stała w miejscu :clap:...a co by było gdyby... miała jeszcze N2O ??!! Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi