piter Opublikowano 5 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 mam takie pytanko czy jest moze ktos kto poleci co zalozyc do mojej SUZI czy wystarczy tylko sam komin czy moze caly wydech i jakiej firmy dajcie znac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 5 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 Mam u siebie tłumik Viper Racing. Aluminiowy, przelotowy bez homologacji drogowej. Moto gada na nim zacnie i w miarę przyzwoicie jeśli chodzi o głośność - w każdym razie nie zatrzymano mnie nigdy z jego powodu. Na hamowni z tym tłumikiem i filtrem K&N uzyskałem 72,8 KM przy 9750obr/min (DIN) pomiar robiony był bez regulacji gażników bo śruby od składu mam zablokowane :) Tłumik kupisz na przykład na www.ebay.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi