Wieprz Opublikowano 3 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 mam pytanie do doświadczonych w temacie chodzi o poprawe przelotu spalin ,(tłumnik z układu 2w1 podłączony do 4w1) a może dać sobie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 3 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 orginalne tłumniki zbieraja spaliny z 1 i 4 oraz z 2 i 3 inie za wiele da sie tam rozwiercać, raz widziałem gościa ale z nawierconymi wydechami miał dodatkowo ze 4 lub 6 otworów o srednicy 10mm, wrażenia dzwiekowe takie sobie a tłumiki nie wyglądały za dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schpakoo! Opublikowano 4 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2005 a może dać sobie spokój I to jest dobra myśl. Poprzedni właściciel sprzętu na którym jeżdżę rozwiercił tłumiki. Mam w związku z tym sporo problemów. Poczytaj ten wątek: http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=19433Tłumik to nie tylko kawałek rury przykręconej do pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi