Yogi Opublikowano 2 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2005 Czesc, Gdzie moge w Wawie kupic kawałki blach nierdzewnych? Czyli nie duze arkusze ale płaskowniki. Potrzebuje dorobić mocowanie tablicy rej. oraz przedniej owiewki. Byłem juz w sklepie na miedzianej - tam sprzedaja tylko arkusze za 200zl.DZIEKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 2 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2005 Podjedź do jakiegoś warsztatu spawlniczego - chłopaki za grosze powinni wyciąć ci co chcesz - albo od razu jedź tam z rysunkiem, to Ci dorobią... ja sam tak będę dorabiał uchwyt do tablicy... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 2 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2005 jak bedziesz mial namiar na taki warsztat to daj cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 3 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 Pisz na PW do Damiana "Ryżego Konia" - on ma takiego speca - spawacza. Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 3 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 mam lepszy adres: http://www.antykor-balinox.waw.pl/ o to nam chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi