zielorz Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 pomocy zawiozlem moto do mechanika i okazalo sie ze musze wymienic tarcze hamulcowe (obydwie) jak sie wstepnie w dowiedzial w hondzie kosztuja okolo 500 - 600 zl za sztuke :/ :/ :/ ale znalazlem na allegro duuuzo tansza alternatywe (zapodaje linka) http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=42413357 powiedzcie mi co sadzicie o tych tarczach wydaje mi sie ze to atrakcyjna oferta ale nie wiem jaka jakosc :/ p.s. ile kosztuje (orientacyjnie) kompletne kolo (tarcza opona felga) do crki bo mam okazje kupic i nie wiem ile moge dac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 oj ja bym tych z allegro nie ryzykował, nawet za taką niską cene, chociaż kształt mają super ;)ja własnie do swojej huski odbieram we wtorek tarcze własnie pofalowaną za 220zł. jak chcesz to moge sprobowac poszukac czy gdzies taniej bym nie miał, tylko powiedz mi czy zalezy ci na tym zeby byla pofalowana, czy moze byc zwykła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 28 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2005 moze byc albo pofalowana albo zwykla obojetnie :] tylko jak juz zeby to byl komplet (2 pofaowane albo 2 zwykle) te mysle ze mi starcza bo narazie wyczynowa nie jezdze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 18 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 dziś dostałem te tarcze zaplaciłem 340 zł za 2 sztuki wygladają na eleganckie 4mm grubości o cynkowane kolor złoty :] dzisiaj zawoże je do mechanika aby je zamonotował pojeżdże i powiem jak się trzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksu87 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 I jak te tarcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 elegancko ale podalem zly wymiar tylnej :oops: :? o 5mm :/ :/ i bede musiał wymienic a tak to super ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 11 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 Z góry sorry za nie wyedytowanie ale jak wyedtyowałem to i tak temat został daaaaleko z tyłu a myśle że to może się komuś przydać. Wymiar był zły o 20 mm ale miły pan mi wymienił tą tylna za darmo (nawet za przesyłke nie skasował :o: ). Przednia tarcza jest już po 2 wyjazdach na tor i dłuższym czasie jazdy koło domu i nic się z nia niedzieje (jedynie starł się ten złoty wierzch teraz tam gdzie ida klocki jest czarna) ale nie ma żadnych progów narazie i ogolnei jestem baardzo zadowolony zapłaciłem za obydwie 320 zł (przesyłke miałem też gratis). Jak by ktoś chciał namiary na tego pana napiszcie PM podam numer bo na forum chyba nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi