mtcross Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Spidi zalapales sie :P Dzis podesle Ci na e-mail reszte ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Yoshi dzięki wielkie, już ściągnałem...SUPER :banghead: Mtcross czekam... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufon Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 heja Bartuś i Spidi :) ja tez mam troche zdjęć z Szyman ;D wrzuce je kiedys jak bede w domu ;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufon Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Aha zapomniałbym jak wam sie chce i macie czas to wyslijcie mi na maila foty z szyman to bym zgrał wszystko do jednej kupy razem z moimi :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 ufon ja nie wiele mam ciekawego- moje foty są na mojej stronce na bike pics którą mam w podpisie i w dziale sport/naked/turystyk w dzikich fotach(zresztą fotki bartka też)...Wiecej nie bardzo mam co wysłac. Jak masz coś cieakwego gdzie ja sie załapałem to podeślij mi prosz ejak najszybciej na mail... Będe bardzo wdzięczny- bardzoby mi sie przydały bo akurat walcze z pewnym projektem i potrzebuje jak najwięcej zdjęć... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 10 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 kurde musze i ja chyba w koncu zapodac spidi chyba tez gdzies sie nakreciles :twisted: ale mam na innnym kompie na ktorym bede dopiero za tydzien albo i lepiej :cry: ale chyba lepiej pozniej niz wcale :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Ufonek Ty tu ?!?! 8O :roll: Jak to mowią lepiej pozno niz wcale :) Fotorelacja z Szyman 2005: http://www.ostroleka-team.prv.pl/Galeria17.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi