krolikos Opublikowano 4 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2003 stałem się szczesliwym jak na razie posiadaczem cbxa 650 i chetnie poznam innych szczęsliwców a także poczytam dobre rady.pozdrawiam serdecznie i motocyklowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 5 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2003 Witam! I o zdrowie pytam... , tak wogole to ktos zakladal liste uzytkownikow CBX roznych pojemnosci.Ja mam CB750 z 1976 roku, i CL 350 z 1970 (do sprzedania z powodu zony).Powodzenia w uzytkowaniu! Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RiG Opublikowano 20 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2003 Witam uzytkownika CBX'ai od razu zapraszam na polska strone poswiecona tym maszyna !!www.hcbx.republika.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_simon Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Szkoda, że stronka nie działa. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi