Skocz do zawartości

pomocyyy

Manulo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Silnik masz 3 biegowy jezeli tak to ja taki mialem w motorynce na poczatku tez mialem tak jak ty a sprawdzales czy gaznik ejst czysty ?? Mozesz tez kondensatro wymienic droga sprawa to nie jest ,ale moze pomoc zaplon musi byc dobrze wyregulowany

Prosze bardzo

Motorynka byla z 89 roku ale zalozylem okragly zbiornik ze starej motorynki wymienilem sie na ten nowy bo okrogly jakos ladniej wyglada była ona robiona przezemnie miala wstawiony silnik od Rometa kadeta taka chybryda z przodu miala zebate 13 lub 14 nie pamietam juz dokladnie dysze w gazniku miala przetkniete cieniutkim drucikiem stalowym z linki rowerowej i dlatego szła jak burza efekt mojich prac mozna obejrzec w albumie.Paliła gumy na asfalcie i na szutrze była nie do zdarcia. Swieca wstawiona była "Championa".Szła na jedno koło bez strzelania ze sprzegła wystarczylo w czasie jazdy podbic lekko keirownice i momentalnie dodac gazu efekt był murowany raz ja pchałem 4 kilometry bo zabraklo mi paliwa a nie mialem komorki ze soba zeby ojciec z linka podjechal po mnie ani nie jechal zaden traktor z przyczepą.Ogulnie motorek był okej ,ale nigdy nie był zarejestrowany tzn. jezdziłem z karta pojazdu z polmozbytu kupiłem ja za 30 zł a włozyłem z 200 jak ja kupilem byla pomalowana pedzlem na czarno sprzedałem ja za 270 zł policjantowi ktory kupił ja dla syna.