Gość Wojtas Opublikowano 4 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2003 Chodzi mi o karte pojazdu itp.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 4 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2003 witam najpierw upewnij sie ze jest : 1 opłacone cło - obejzyj SAD , 2. Tłumaczenie dokumentów : fak zakupu , dowód rejstracyjny 3. Zrobiony pierwszy przeglad to wtedy za całośc rejstracji zapłacisz niecałe 1200 PLN pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 4 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2003 powturze sie ale ta KARTA POJAZDU mnie rozpierd..... czasem po prostu brak słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 4 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2003 Umieściłem potrzebne informacje w dziale "co i jak kupić"Pozdrawiam i zapraszamDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi