jannikiel Opublikowano 13 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2005 Kupował ktoś coś z niemieckiego Polo przez internet? Jak to wygląda?( Sorki chyba już był ten temat, lecz nie moge znalezc). Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemol Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 Zadałem to samo pytanie w części "sklepy i coś tam jeszcze" i niestety też czekam nadaremnie na odpowiedź. Chyba jednak nikt tam nie kupuje online. Wszyscy (ja zresztą też) mają doświadczenie u Louisa.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 17 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 A jak jest z Louisem? nie kupowalem "netowo" , wiec jestem "ciemna masa"- adres Louisa znam. Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 A jak jest z Louisem?Szybko, sprawnie i profesjonalnie. lewa w gorzedofo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemol Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 Wybierasz towar, podajesz swoje dane adresowe i kontaktowe, a potem czekasz, aż się odezwą potwierdzając np. przyjęcie zamówienia i dostarczając namiar na wpłatę cash'u. Idziesz do banku chyba najlepiej PKO BP , wypełniasz przekaz, płacisz i znów czekasz - 2,3,4 dni. Potem od nich informacja, że cash szczęśliwie przekroczył granicę i dotarł na właściwe konto i towar jest wysyłany. Dalsze 3,4,5 dni oczekiwania i ....jest.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi