KML Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Ostatnio w Mechanice Ogólnej "mimo ck" zapodał pomysł aby założyć tematy o czynnościach serwisowych motocykli.Też o tym myślałem wcześniej i częściowo temat dotyczący XL 600 R ulepiłem.Ocencie jak to wygląda i czy wnosić jakieś poprawki ???Może i wy założycie takie tematy o motocyklach enduro , napewno się przydadzą innym użytkownikom.Temat założyłem w Danych Technicznych I Serwisowych Motocykli bo tam najlepiej pasuje. Tu zapodaje linka aby łatwiej znaleźć: http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=22162 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Takie info napewno sie przyda, więc pomusł jest super i wykonanie też.Tylko ze smarowaniem łancucha można zmieic " i po jeżdzie w błocie" na " lub po jeżdzie w błocie" zeby troche jasniej było o co chodzi. Sorki, że czepiam sie sczegułów:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 5 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Już zmienione :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyścigowy ślimak Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 Jest OK :lol: ...chwali się to że CI się zwyczajnie ,poprostu <chciało> :!: ...kto wie ,może jak poznam mojego bike-a to zrobię coś podobnego ;)(narazie sam zbieram dane).Ps:Sugestia:Napisz może coś co wiedza tylko Ci którzy użytkują XL-kę...każdy model z reguły ma jakieś specyficzne zachowania,wady,częste usterki pewnych elementów itd :arrow: takie tam ciekawe szczególiki...to często bywa ciekawe.Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 8 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 Napisze jak będe miał troche czasu ;), narazie jest kiepsko z wolnym.Ostatnio zmalał mój zapał do uzupełniania tych danych, bo to nudna robota.ale napewno coś jeszcze dodam, np: techniczne fotoski z remontu bo mam ich sporo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciufa Opublikowano 23 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 KML jestem pod dużym wrazeniem twojej pracy! 8O Powiem ci że mam juz pare lat XL ale tyle to ja o niej niewiedziałem! :) Naprawde godne podziwu i polecenia innym forumowiczą nie tylko do czytania ale i tworzenia takich postów!BRAWO! :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi