nowy Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 Witam wszystkich! Mam ogromna prośbę w imieniu znajomego. Jest zainteresowany zakupem kasku Caberg model Riviera - foto poniżej Czy jest to dobry produkt za ceną 440 PLN, czy może macie inne propozycje? Prawdę pisząc kwestia ceny jest dość istotna i ON nie chce przekraczać 400 PLN! Spotkałem się z ofertą innych kasków - u OLKA w Bielsku, ale nie wiem czy warto w nie wchodzić. Ten jest ciekawy i sam polecam go znajomemu. Jeszcze raz proszę o uwagi i dziekuję za opinie! Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 Jezeli chcesz ktorys z tych rozmiarow: XS, S, M, L, albo XL to ci go moge zalatwic za okolo 205 PLN. Mowimy oczywiscie o legalnej nowce itp. Jezeli chcesz wiecej szczegolow to wal smialo. lewa w gorzedofo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 3 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 Jezeli chcesz ktorys z tych rozmiarow: XS, S, M, L, albo XL to ci go moge zalatwic za okolo 205 PLN. Mowimy oczywiscie o legalnej nowce itp. Jezeli chcesz wiecej szczegolow to wal smialo. lewa w gorzedofo Kumpel oczywiście jest zainteresowany - jesli utrzymasz tą cenę. Skontaktuje się z Toba na PW! Dzieki! Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubey Opublikowano 4 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2005 ha - nikt nie udzielil odpowiedzi na pytanie czy to dobry garnek, wiec podbijam temat;)sa jacys uzytkownicy/byli uzytkownicy riviery na forum? nadaje sie toto na miasto do malego sprzeta na codzien, czy dobre tylko na francuska riviere do skutera, a u nas sprawdzi sie tylko w lipcu-sierpniu, he?dziex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi