Opu Opublikowano 1 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2005 Wie moze ktos gdzie jest jakis tor moto crosowy w szczecinie lub bliskich okolic wiem ze kiedys był na ul.wojska polskiego przy lasku arkońskim ale teraz tam stoją domy. jeszcze jedna pytanie czy jak bym startowal w jakis zawodach amator lub turist to sprawdzaja czy posiadam dowod rejestracyjny motoroweru , czy musi byc moto zarejestrowany zeby wystompic w zawodach , karte motorowerową, i czy moge startowac kazdym sprzetem w klasie 50 ccm np. Motorynka, ogarem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość m@ri@n Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Wie moze ktos gdzie jest jakis tor moto crosowy w szczecinie lub bliskich okolic wiem ze kiedys był na ul.wojska polskiego przy lasku arkońskim ale teraz tam stoją domy. jeszcze jedna pytanie czy jak bym startowal w jakis zawodach amator lub turist to sprawdzaja czy posiadam dowod rejestracyjny motoroweru , czy musi byc moto zarejestrowany zeby wystompic w zawodach , karte motorowerową, i czy moge startowac kazdym sprzetem w klasie 50 ccm np. Motorynka, ogarem :) Najbliższy tor masz w Swedt lub w Nowogardzie(polecam obydwa) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 z tego co wiem to zalezy w jakich zawodach :) bo w enduro tak ale jak jest crosscuntry czy cos po terenie zamiknietym to nie potrzebujesz ani rejestracji ani uprawnien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersheep Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 jak sie bardzo chce to mozna crossem w enduro pojechac, no oczywiscie nie w kazdym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokid Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Jeśli chodzi o tor to musisz kiedyś wpaść do Głogowa.Naprawde zapraszam wszystkich :twisted: Jest to tor na którym co roku odbywaja sie miszczostwa w motocrossie Polski co rok a w tym roku miałem przyjemność być flagowym na miszczostwach europy a klasie open 8) Lokolizacja www.pilot.pl (Głogów-dolnyśląsk)Tor przez cały rok otwarty i można śmigać kiedy tylko sie chce bez żadnych zezwoleń(nawat ja tam wpadam na jazdy) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi